De 'Blind Getrouwd'-koppels gaan op honeymoon

zaterdag 6 maart 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Voor de vier koppels van 'Blind Getrouwd' kunnen de wittebroodsweken nu echt van start gaan. Tijdens hun honeymoon op het Griekse eiland Kreta is het aangenaam ontwaken met de eerste warme zonnestralen.

Voor sommigen voelt wakker worden naast hun kersverse man of vrouw al vertrouwd, anderen moeten er toch nog wat aan wennen. Deze huwelijksreis is dan ook de uitgelezen kans om elkaar nog beter te leren kennen. In de vierde aflevering verkennen de newly-weds het eiland op verschillende manieren.


Dennis voelt zich meteen in z’n element op de jetski. De PK’s, de snelheid... ook Nathalie is blij dat ze een activiteit kunnen doen met pit. En als je niet van de jetski wilt vallen, houd je je maar beter goed vast. 'Je weet dat je elkaar moet vastpakken als het wat sneller gaat. Je voelt ook beter wat er gaat gebeuren als je elkaar vasthoudt', redeneert Dennis. Maar voor Nathalie voelt het toch nog heel onwennig: 'Het voelt nog een beetje awkward en ik denk dat dit bij hem al veel vlotter gaat. Maar aanrakingen en zo, ik zit daar absoluut nog niet .'

Hanne en Davy dobberen ondertussen rustig rond op een zeiljacht in de Middellandse Zee. Misschien iets te rustig voor Hanne, en Davy beseft dat: 'Ik heb wel het gevoel dat ik uit mijn pijp moet komen.  We zijn nu toch al enkele dagen verder en het komt gewoon traag op gang.' Maar Hanne is gelukkig geduldig: 'Ik begrijp dat hij zijn tijd nodig heeft, maar ik vraag me alleen af hoe ik kan helpen zodat hij toch iets sneller loskomt. Ik heb wel het gevoel dat hij moeite doet, dat wel.'

Candice en Marijn leven zich helemaal uit in een gehuurde off road buggy. Ook relationeel zitten ze al in een hogere versnelling. Marijn: 'Ik vind het wel belangrijk dat er fysieke connectie is. Dat ik af en toe, uit het niets, m’n arm rond haar leg. En ik kan alleen maar zeggen dat het geweldig is om dat onverwacht terug te krijgen. Dat ze mij ook ineens uit het niets vastpakt.' En ook Candice voelt de leuke spanning tussen haar en Marijn: 'We zijn personen die graag een beetje spelen en flirten. We hebben zeker ook een aantrekkingskracht naar elkaar. Ik merk dat het langs beide kanten is en dat is wel heel leuk.'

Veerle en Sven kuieren rond in een fotogeniek Kretenzisch dorpje. En dus heeft Sven z’n fototoestel constant in de aanslag. En dat onder het goedkeurende oog van Veerle: 'Wat ik aan hem bewonder is die creativiteit van zijn fotografie. Daar kijk ik wel naar op want ik ben totaal niet creatief.' Voor Veerle is het een aangenaam weerzien met Kreta. In 1989 heeft ze er zeven maanden gewerkt. Ze heeft er zelfs een vriendin aan overgehouden die er nog steeds woont en werkt. Tijd voor een verrassingsbezoek.

'Blind Getrouwd', zondag 7 maart om 19.55 uur bij VTM.

Blind Getrouwd op tv
Zondag 18 april 2021 om 19u55  »
VTM
De koppels brengen de laatste dagen door van hun 'Blind Getrouwd'-avontuur. Het beslissingsmoment komt dichterbij. Hanne en Dave begeven zich naar Lier, de plek waar het voor hen allemaal begon.
Zondag 25 april 2021 om 19u55  »
VTM
Candice & Marijn en Nathalie & Dennis brengen hun laatste avond samen door. De dag nadien beslissen ook zij of ze al dan niet als man en vrouw verder door het leven gaan.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 01:00
  Journaallus
  09:00
  Lentebeelden
 • 00:05
  Canvaslus
  09:00
  Lentebeelden
 • 06:45
  Kaatjes Tralalaatjes
  06:55
  No-No
 • 06:45
  Lang Leve Koning Julien
  07:05
  De Buurtpolitie - Extra
 • 03:25
  Geen uitzending
  07:15
  Project Runway
 • 01:35
  Onderbreking
  11:05
  This is Us
 • 00:55
  Geen Uitzending
  13:05
  The breakfast club
 • 06:45
  Zeppe & Zikki
  06:51
  De Powerpuff Girls
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:05
  De gezonde goesting
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:00
  Splitting up together
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  Zenderonderbreking
 • 04:55
  Geen uitzending
  08:20
  Tiny Lives
 • 06:45
  KLAAR IN 20 minuten
  07:30
  Meesterlijke Klassiekers
 • 21:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 06:00
  Nog even soezen
  08:00
  Goeiemorgen weekend
 • 06:33
  De buitenkeuken 3
  06:53
  De tip
 • 06:00
  Algemeen Beleid - De Koepelzaal
  18:00
  De Koepelzaal
 • 06:20
  Nick, Simon & Kees: Homeward Bound
  07:10
  Even Tot Hier
 • 06:45
  Met klassiek de week door
  07:00
  Adieu God?
 • 06:45
  Beestenbrigade
  07:00
  Casper en Emma 3 - Op safari