De blikvangers van CAZ, Vitaya en Q2

vrijdag 22 november 2019

Op woensdag 27 november neemt KRC Genk het op tegen FC Salzburg in de groepsfase van de UEFA Champions League. De wedstrijd is die dag vanaf 20.35 uur live te volgen bij Q2 en op HLN.be.

Op zaterdag 23 november krijgen de kijkers om 20.30 uur Matt Damon te zien in 'The Great Wall'.


'The Maze Runner'-acteur Dylan O'Brien schittert op maandag 25 november om 20.35 uur in 'American Assassin'.

Op vrijdag 29 november is er om 19.00 uur de animatiefilm 'Captain Underpants: the First Epic Movie'. De vrijdagavond wordt om 22.25 uur afgesloten met de horrorthriller 'Happy Death Day'.

Volgende week op Vitaya:

Op vrijdag 29 november is er om 20.40 uur de tv-première van de thriller 'The Black Widow Killer'.

En volgende week op CAZ:

Op zondag 24 november is het 28 jaar geleden dat Queen-frontman Freddie Mercury het leven liet. Om hem te herdenken, brengt CAZ op deze dag twee muziekdocumentaires, eveneens tv-premières: om 20.40 uur 'Freddie Mercury: The Great Pretender', gevolgd door 'Hungarian Rhapsody: Queen Live in Budapest' om 22.25 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers