De blikvangers op Q2

vrijdag 10 mei 2019

Regisseur Ang Lee ('Sense and Sensibility', 'Brokeback Mountain') zorgt op woensdag 15 mei om 20.35 uur voor digitaal goochelwerk bij Q2 met 'Life of Pi'. De film heeft vier Oscars gewonnen.

Op donderdag 16 mei om 20.35 uur is er de tv-première van 'Transformers: the Last Knight'. Regisseur Michael Bay, bekend van 'Bad Boys', 'Armageddon' en 'Pearl Harbor', speelt voor de vijfde keer met zijn autobots in zijn laatste 'Transformers'. De film heeft een topcast met onder andere Mark Wahlberg, Anothony Hopkins en Josh Duhamel. Zij moeten een onwaarschijnlijke alliantie vormen om de wereld te redden.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers