De blikvangers op Q2

vrijdag 10 mei 2019

Regisseur Ang Lee ('Sense and Sensibility', 'Brokeback Mountain') zorgt op woensdag 15 mei om 20.35 uur voor digitaal goochelwerk bij Q2 met 'Life of Pi'. De film heeft vier Oscars gewonnen.

Op donderdag 16 mei om 20.35 uur is er de tv-première van 'Transformers: the Last Knight'. Regisseur Michael Bay, bekend van 'Bad Boys', 'Armageddon' en 'Pearl Harbor', speelt voor de vijfde keer met zijn autobots in zijn laatste 'Transformers'. De film heeft een topcast met onder andere Mark Wahlberg, Anothony Hopkins en Josh Duhamel. Zij moeten een onwaarschijnlijke alliantie vormen om de wereld te redden.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers