De blikvangers op Q2

vrijdag 10 mei 2019

Regisseur Ang Lee ('Sense and Sensibility', 'Brokeback Mountain') zorgt op woensdag 15 mei om 20.35 uur voor digitaal goochelwerk bij Q2 met 'Life of Pi'. De film heeft vier Oscars gewonnen.

Op donderdag 16 mei om 20.35 uur is er de tv-première van 'Transformers: the Last Knight'. Regisseur Michael Bay, bekend van 'Bad Boys', 'Armageddon' en 'Pearl Harbor', speelt voor de vijfde keer met zijn autobots in zijn laatste 'Transformers'. De film heeft een topcast met onder andere Mark Wahlberg, Anothony Hopkins en Josh Duhamel. Zij moeten een onwaarschijnlijke alliantie vormen om de wereld te redden.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met n poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpingun, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers