Cupido schiet raak in 'Connie & Clyde'

dinsdag 5 november 2013

Op woensdag 6 november verovert Tine Embrechts het hart van Stefaan Degand. Als Els weliswaar, de nieuwe klant in het relatiebureau van Connie Coninx (Eva Van der Gucht).

Van het eerste moment waarop hun blikken elkaar kruisen, slaat de verliefdheid bij Pascal (Stefaan Degand) genadeloos toe. Liefde op het eerste gezicht dus, in de elfde aflevering van 'Connie & Clyde'.


Els is op zoek naar een romantische, grappige partner en ziet - tot groot ongenoegen van Connie - de ideale man in neefje Pascal. Ter voorbereiding van zijn langverwachte date gaat Pascal te rade bij ervaringsdeskundige Vincent (Ben Segers). Peggy (Nathalie Meskens) ziet de vonk tussen Pascal en Els met lede ogen aan en treurt om een gemiste kans.

Met neef Pascal die haar klantenbestand bezoedelt en echtgenoot Hans (Axel Daeseleire) die voortaan op de oprit kampeert, wordt Connie’s stressniveau danig op de proef gesteld. Maar een ramp komt bij de koppelaarster nooit alleen. Vader Hugo (Luk Wyns) bekokstooft namelijk iets met de cadeauboxen die het relatiebureau uitdeelt aan haar klanten en bij Vincent loopt een onschuldig avondje babysitten zwaar uit de hand...

'Connie & Clyde', woensdag 6 november om 21.15 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers