'Buurtpolitie'-acteur wordt tegengehouden in de 'Wegpolitie'

woensdag 18 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'De Buurtpolitie' duikt op in 'De Wegpolitie'. Acteur Eric Peeters, die al 12 seizoenen lang het onthaal in de VTM-reeks 'De Buurtpolitie' verzorgt, wordt door Luk Alloos 'Wegpolitie' langs de kant van de weg gezet terwijl hij samen met zijn vrouw onderweg is.

Eric rijdt met een aanhangwagen en die willen de agenten eens aan een controle onderwerpen. Wanneer de agent Eric in zijn wagen ziet zitten, grapt hij meteen: 'Een collega!'. Luk Alloo herkent Eric echter niet: 'Waar moeten we jou van kennen? Ik vind dat je eruit ziet als een circusartiest.'


In de derde aflevering van 'Alloo bij de Wegpolitie' gaan de agenten ook ter plaatse bij een kettingbotsing in de Kennedytunnel en houden ze een auto tegen die ’s avonds over de weg zwalpt. Daar heeft de chauffeur een verklaring voor: 'In regenweer kan ik de wegmarkering niet meer goed zien'. Is dat de werkelijke toedracht of is er alcohol in het spel?

'Alloo bij de Wegpolitie', donderdag 19 september om 21.45 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers