'Buren': week 49 (2019) - PREVIEW

zondag 1 december 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Maandag 2 december 2019 - aflevering 7897
Liz haalt de banden met Bea nog strakker aan, maar de vraagtekens rond haar aanval worden steeds groter. Wanneer Nell de handtas van Liz terugvindt, betwijfelt ze of Liz überhaupt aangevallen is. Toadie en Sonya zijn er nog steeds van overtuigd dat Andrea en Dee niet dezelfde persoon zijn, maar wanneer ze Toadie later toespreekt met de woorden 'waarheid, durven of doen', is hij helemaal van de kaart. Sheila merkt dat de relatie tussen Cassius en Piper hecht geworden is en ze biedt Cassius een kamer aan. Die laatste weigert dat en doet zo grote vragen rijzen.

Dinsdag 3 december 2019 - aflevering 7898
Op camerabeelden ziet Mark hoe Liz haar handtas zelf laat vallen. Ze is dus helemaal niet overvallen door Finn en dat moet ze nu haar dochters vertellen. Karl laat Susan weten dat haar zus hulp nodig heeft. Sonya heeft het er moeilijk mee dat Sindi bij The Retreat werkt. Gary wil Jeremy er 's avonds zijn geld laten oppikken, maar dat is buiten Sindi gerekend. Dipi voelt zich schuldig wanneer ze doorheeft dat haar repetities moeilijkheden veroorzaken voor Shane en Sheila. Om dat goed te maken, bedenkt ze een nieuw initiatief. Wordt het een popquiz of een stripshow?

Woensdag 4 december 2019 - aflevering 7899
Paul roept de hulp van Leo in om Terese te kunnen verrassen voor haar verjaardag. Leo neemt haar mee de stad in en dat uitje neemt al gauw een onverwachte wending. Gary voelt zich schuldig om wat er met Sindi gebeurd is, maar ook omdat Jeremy betrapt is met het geld. Ook Sonya en Toadie betreuren de gebeurtenissen in The Retreat, maar raden Sindi toch aan om weg te gaan uit Erinsborough. Maar voor haar vertrek heeft Toadie nog een belangrijke vraag.

Donderdag 5 december 2019 - aflevering 7900
Terese is enthousiast over de verrassing van Paul. Is hij dan toch veranderd? Maar Piper ontdekt aan de hand van berichten op Leo's computer dat het tegendeel waar is. Haar missie: haar moeder de waarheid vertellen. Na als proefpersoon te hebben meegewerkt aan een medische studie maakt Chloe zich zorgen om haar gezondheid. Ze schakelt Karl in om de resultaten met haar te bekijken. Kirsha kampt met een schuldgevoel omdat Marisa in financiële moeilijkheden zit.

Vrijdag 6 december 2019 - aflevering 7901
Terese is geschokt wanneer ze beseft dat Paul haar gemanipuleerd heeft, maar Piper betwijfelt of ze van haar Paul-verslaving verlost zal raken. Paul zelf blijft verweesd achter en focust zich op de opleiding van David, die best wat hulp kan gebruiken. David is eerst weigerachtig, maar Amy overtuigt hem om Pauls uitgestoken hand aan te nemen. Chloe is bang voor de resultaten van haar klinische tests. Terecht, zo blijkt, want Karl heeft allesbehalve goed nieuws voor haar.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers