'Buren': week 45 (2019) - PREVIEW

zondag 3 november 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Maandag 4 november 2019 - aflevering 7878
De Rebecchi's krijgen een zoveelste opdoffer te verwerken. Sonya probeert halsstarrig vast te houden aan haar kinderwens, maar Toadie heeft tijd nodig om zich aan te passen aan deze nieuwe realiteit. Leo voelt dat Terese nood heeft aan wat romantiek in haar leven en vindt dat zijn vader daar de geschikte persoon voor is. Mark probeert indruk te maken op Elly door het bij te leggen met Ned, maar dat loopt niet helemaal zoals gepland.

Dinsdag 5 november 2019 - aflevering 7879
Sonya is kapot van Toadies beslissing om hun ivf-plannen uit te stellen, maar toont toch haar goede wil en stelt zelfs voor om op Hugo te babysitten. Paul heeft al snel door dat zijn zoon hem aan Terese wil koppelen. Leo verwacht een uitbrander, maar Paul heeft iets anders in gedachten. Aaron en David zijn niet tevreden over Dipi's danslessen en schakelen de hulp in van Mishti. Maar dat wordt niet bepaald geapprecieerd.

Woensdag 6 november 2019 - aflevering 7880
Sonya voelt zich al schuldig over Hugo's val en wanneer ze ook nog eens op de rooster wordt gelegd door Toadie, gaat ze er helemaal onderdoor. Kan ze de verleiding weerstaan om haar verdriet te verdrinken? De eerste date van Piper en Cassius verloopt nogal stroef en lijkt op niks uit te draaien. Sheila schrikt van de steile ambities van haar kleindochter en wil haar behoeden voor een teleurstelling, maar Xanthe begrijpt haar helemaal verkeerd.

Donderdag 7 november 2019 - aflevering 7881
Finn zet de eindfase van zijn wraakactie in. Het wordt al snel duidelijk dat het de bedoeling is dat er slachtoffers vallen. Piper komt te weten dat Cassius de mysterieuze onderstreper is. Bloeit er dan toch iets moois tussen de literaire soulmates? Chloe en Xanthe proberen hun gedachten te verzetten door samen mee te doen aan de schattenjacht.

Vrijdag 8 november 2019 - aflevering 7882
Xanthe is er slecht aan toe na het ongeval. Overmand door de stress haalt Gary uit naar Sheila, die zich al slecht voelde omdat haar laatste gesprek met Xanthe op een fiasco was uitgedraaid. Ondertussen vragen David en Aaron zich af waarom Chloe zich niet wil laten onderzoeken. De buren staan versteld wanneer Elly wordt beschuldigd van het vluchtmisdrijf. Finn overtuigt Bea om er samen vandoor te gaan, maar onderweg begint ze zich af te vragen of dat wel een goed idee was.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers