'Buren': week 43 (2019) - PREVIEW

zondag 20 oktober 2019

Bijna was het En gelukt om de fans een hele week van 'Buren' te gunnen. Maar vrijdag gooit roet in het eten. Toch komen onze Australische vrienden deze week vier keer over de vloer.

 


 

Maandag 21 oktober 2019 - aflevering 7868
Bea wil ingaan op het aanzoek van Finn, maar dan wel op voorwaarde dat hij haar familie ontmoet. Kan hij zich ook uit deze hachelijke situatie redden? Aaron en David willen Mishti opbeuren door haar bij hun trouwplannen te betrekken, maar daar krijgen zij al snel spijt van. Leo weigert te aanvaarden dat Dilhan zijn straf ontloopt en besluit het heft in eigen handen te nemen. Maar daar zal een onschuldige omstander voor opdraaien. En die blijkt dan ook nog eens een oude bekende te zijn...

Dinsdag 22 oktober 2019 - aflevering 7869
Iedereen vraagt zich af wat Ned plots weer in Erinsborough doet. Terese trekt al snel de conclusie dat hij zichzelf weer in de nesten heeft gewerkt, maar Leo komt met een andere theorie op de proppen. En dat is dan weer spek naar de bek van Elly. Shane wil wat reclame maken voor zijn uitvinding, maar brengt daarmee Dipi's musical én Gary's reputatie in het gedrang. Sheila bekent eindelijk aan Toadie dat ze niet graag zijn assistente is. Kan hij ervoor zorgen dat ze haar oude job terugkrijgt?

Woensdag 23 oktober 2019 - aflevering 7870
Shane kan zijn fout niet meer rechtzetten en ruïneert Dipi's benefiet. Hij moet dan ook alles uit de kast halen om het goed te maken bij haar. Amy kan haar drang om te stelen niet bedwingen en daar zijn nu ook haar vrienden de dupe van. Maar dan wordt ze op heterdaad betrapt... Terese en Chloe proberen uit te vissen wat Ned in zijn schild voert, maar worden door hem op het verkeerde spoor gezet. En Toadie en Sonya nemen een belangrijke beslissing over hun toekomst.

Donderdag 24 oktober 2019 - aflevering 7871
Gary is woedend op Amy, maar hij geeft haar de kans om haar fouten recht te zetten. Heeft ze de moed om die kans te grijpen? Sonya en Toadie gaan helemaal op in hun babyplannen, maar worden met hun beide voeten op de grond gezet wanneer Paul meldt dat hij Andrea heeft gevonden. Piper zoekt toenadering tot Cassius, maar hij lijkt geen interesse in haar te hebben. Het ziet er nochtans naar uit dat hij de soulmate is naar wie ze al maanden op zoek is...

Vrijdag 25 oktober 2019 - aflevering 7872
Toadie en Sonya willen Andrea opsporen en brengen Willow op de hoogte, maar tot hun grote verbazing smeekt zij hen om geen contact te zoeken met haar moeder. En dat is niet eens de grootste verrassing van de dag... Finn gaat nog een stapje verder in zijn obsessie voor Elly, terwijl Bea de Kennedy's eindelijk vertelt dat ze een vriendje heeft. Dipi gaat zo op in haar musicaldroom dat ze vergeet dat Yashvi haar steun nodig heeft om haar eigen dromen te realiseren.

'Buren', om 16.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers