'Buren': week 41 (2019) - PREVIEW

zondag 6 oktober 2019

Deze week is er opnieuw veel sport op En met het WK Gymnastiek dat live wordt gevolgd. Dat betekent dat de 'Buren' opnieuw maar n keer op bezoek komen. Deze week kan je van een aflevering genieten op maandag.

 


 

Maandag 7 oktober 2019 - aflevering 7863
Bea wil zichzelf trakteren op een nieuw kapsel, maar dat is buiten Finn gerekend. Hij praat het haar uit het hoofd en we komen al snel te weten waarom... Piper voelt een klik met Cassius, maar is daar nog niet klaar voor. Terese besluit het lot een handje te helpen, maar zal Piper dat wel appreciëren? Ondertussen kunnen ook de andere vrouwen van Ramsay Street hun ogen niet van Cassius af houden, tot groot ongenoegen van hun wederhelften.

'Buren', om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers