'Buren': week 37 (2019) - PREVIEW

zondag 8 september 2019

De Vuelta koerst nog altijd door Spanje. Dat betekent dat de 'Buren' enkel op rustdagen op bezoek komen. Deze week kan je van een aflevering genieten op dinsdag.

 


Dinsdag 10 september 2019 - aflevering 7856
Een bezorgde Elly besluit langs te gaan op het appartement van Bea, waar ook Finn zich ophoudt. Wordt hij eindelijk ontmaskerd? Amy wordt heen en weer gesleurd tussen schuldgevoelens voor het stelen van de halsketting en de bijna onweerstaanbare drang om opnieuw te stelen. Slaagt ze er met de hulp van vrienden in om op het rechte pad te blijven? Karl en Susan spannen samen met Rita om meer inspraak te krijgen in het bestuur van het ziekenhuis, maar dat is buiten David gerekend...

'Buren', dinsdag 10 september om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers