'Buren': week 37 (2019) - PREVIEW

zondag 8 september 2019

De Vuelta koerst nog altijd door Spanje. Dat betekent dat de 'Buren' enkel op rustdagen op bezoek komen. Deze week kan je van een aflevering genieten op dinsdag.

 


Dinsdag 10 september 2019 - aflevering 7856
Een bezorgde Elly besluit langs te gaan op het appartement van Bea, waar ook Finn zich ophoudt. Wordt hij eindelijk ontmaskerd? Amy wordt heen en weer gesleurd tussen schuldgevoelens voor het stelen van de halsketting en de bijna onweerstaanbare drang om opnieuw te stelen. Slaagt ze er met de hulp van vrienden in om op het rechte pad te blijven? Karl en Susan spannen samen met Rita om meer inspraak te krijgen in het bestuur van het ziekenhuis, maar dat is buiten David gerekend...

'Buren', dinsdag 10 september om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde is niet altijd makkelijk, dat merkt een groep jonge mensen. Zo moet Gigi nog veel leren over het 'nieuwe' daten en kan Anna niet kiezen tussen een getrouwde man en een aardige, maar saaie jongen. Beth en Neil hebben al jaren een relatie, maar Neil weigert met haar te trouwen. Janine heeft zo haar eigen problemen, zij vraagt zich af of haar man wel trouw is.

'H's Just Not That Into You', film uit 2009 met oa. Jennifer Aniston, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers