'Buren': week 34 (2019) - PREVIEW

zondag 18 augustus 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 


Maandag 19 augustus 2019 - aflevering 7850
Amy moet sneller dan verwacht afscheid nemen van Jimmy, maar gelukkig is Paul er om de pijn te verzachten. Leo krijgt het zwaar te verduren: Terese laat hem vernederende klusjes opknappen in Lassiters en hij wordt afgewezen door Chloe, die een vaste relatie met hem absoluut niet ziet zitten. Iedereen vraagt zich af waarom Rita zo geïnteresseerd is in een samenwerking met Karl. En het mysterie wordt nog groter wanneer ze ook een gesprek wil met Susan.

Dinsdag 20 augustus 2019 - aflevering 7851
In een poging Bea langer in Erinsborough te houden, moedigt Elly haar halfzus aan om stage te doen bij Mark in de garage, maar Bea weet niet of ze klaar is om dat engagement aan te gaan. En ook Mark heeft zo zijn twijfels bij haar motivatie. Amy heeft het moeilijk met het vertrek van Jimmy. Gelukkig wordt ze omringd door goede vrienden die steeds voor haar klaarstaan. En Rita speelt eindelijk open kaart met Karl en Susan.

Woensdag 21 augustus 2019 - aflevering 7852
Wanneer Finn hoort dat Bea kennis heeft gemaakt met Xanthe, moedigt hij haar aan om een vriendschap met haar op te bouwen. Hoewel Bea daar niet veel zin in heeft, gehoorzaamt ze toch maar. Wat voert Finn in zijn schild? Charlie vertrouwt Steph een schokkend geheim toe. Ze is verbolgen, tot Toadie er haar op wijst dat ze het in haar voordeel kan gebruiken. En de knappe tuinman Cassius zorgt voor spanningen tussen Dipi en Sheila.

Donderdag 22 augustus 2019 - aflevering 7853
Sonya is niet te spreken over het feit dat Toadie Steph heeft aangemoedigd om Philippa's ontrouw te gebruiken om het hoederecht te krijgen over Charlie. Steph weet dat Sonya gelijk heeft en gaat op zoek naar een compromis. Yashvi heeft zwaar te lijden onder de racistische pesterijen van Marisa, maar wil er haar familie nog steeds niet bij betrekken. Hoelang houdt ze dit nog vol? Piper heeft een onaangename ervaring met Cassius en begrijpt niet wat iedereen in hem ziet. Maar is dat wel terecht?

Vrijdag 23 augustus 2019 - aflevering 7854
Met de steun van Dipi besluit Yashvi dan toch een klacht in te dienen tegen Marisa. Maar voor Shane is dat niet voldoende en hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Leo vindt dat Terese hem oneerlijk behandelt en gaat de confrontatie met haar aan, maar Terese is allerminst onder de indruk. David betrapt er zichzelf op dat hij aan het flirten is met Cassius en voelt zich daar onmiddellijk schuldig over. Durft hij open kaart te spelen met Aaron?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers