'Buren': week 20 (2019) - PREVIEW

zondag 12 mei 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 13 mei 2019 - aflevering 7802
De Kennedy's wachten in spanning de resultaten af van de zwangerschapstest. Amy maakt zich zorgen over het veiligheidsonderzoek, zeker wanneer Toadie haar erop wijst dat ze een enorme boete riskeert. Ondertussen voert Aaron zijn eigen onderzoek naar de beweegredenen van Rafael. Dat hij de nieuwe vriend is van David, maakt dat evenwel niet evident. Yashvi wil een meisjesvoetbalploeg oprichten, maar niet iedereen is even enthousiast. En Izzy heeft nog een laatste verrassing voor Karl en Susan.

Dinsdag 14 mei 2019 - aflevering 7803
David is razend op Aaron en ontfermt zich over Rafael, die steeds meer verstrikt raakt in zijn web van leugens. Mishti neemt Aarons ontdekkingen wel serieus en trekt zelf op onderzoek uit. Karl krijgt slecht nieuws op het werk, maar vindt geen luisterend oor bij Susan, die even wat tijd voor zichzelf wil nemen. Holly daarentegen staat te springen om een band op te bouwen met haar vader. Wanneer Dipi slecht nieuws krijgt, slagen Shane en Sheila erin haar op te monteren. Maar Toadie komt roet in het eten gooien.

Woensdag 15 mei 2019 - aflevering 7804
Hoewel de bekentenissen van Rafael, Jayden en Sue een opluchting zijn, betekenen ze ook narigheid voor Paul. Amy vindt dat hij verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn mogelijke misstappen in het verleden en Leo besluit hem daarbij te helpen. Xanthe zoekt creatieve manieren om haar langeafstandsrelatie met Ben vol te houden. Elly probeert Mark op te beuren, wat al snel leidt tot wederzijds geflirt. Pikken deze twee de draad van hun relatie weer op?

Donderdag 16 mei 2019 - aflevering 7805
Elly maakt Mark duidelijk dat ze niks met hem kan beginnen zolang hij nog met Paige in z'n hoofd zit. Mark reageert zich af op Paige, die beseft dat haar aanwezigheid in Erinsborough veel mensen ongelukkig maakt. Misschien is dit het goeie moment om te verhuizen? De plooien tussen Terese en Piper geraken stilaan gladgestreken. Shane blijft zich zorgen maken over de gezondheidstoestand van Sheila, maar wordt afgewimpeld door een jaloerse Gary.

Vrijdag 17 mei 2019 - aflevering 7806
Leo heeft in Londen afgesproken met Dakota, in de hoop meer informatie te krijgen over Pauls aandeel in de brand in Brazilië. Hij slaagt erin haar vertrouwen te winnen, maar dan is het Paul zelf die roet in het eten strooit. Xanthe en Gary proberen te achterhalen of Sheila inderdaad aan geheugenverlies lijdt, maar dat schiet bij haar in het verkeerde keelgat. Jimmy en Kirsha zijn nerveus voor hun eerste afspraakje. Bloeit er iets moois in Ramsay Street?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers