'Big Brother Live: Dronken Kevin of jarige Astrid?

woensdag 21 maart 2007

TV-Visie schreef het eerder op de dag al: het was een turbulente nacht in het 'Big Brother'-huis. De 14 Big Brother-bewoners herstellen van een bijzonder woelige nacht die alles te maken heeft met het verjaardagsfeestje van Astrid en de onwaarschijnlijke uitlatingen van een dronken Kevin. En laat nu net die twee, Kevin en Astrid, de bewoners zijn die genomineerd zijn voor een exit...

Z


ullen de recente gebeurtenissen in het Huis het stemgedrag van de kijker beïnvloeden? Donderdag in de LIVE wordt het duidelijk... In de LIVE van donderdag komen Walter en Kelly terug op het verjaardagsfeest van Astrid en de intussen reeds felbesproken scheldpartij van Kevin. Wie het niet volgde op de livestreams, krijgt donderdag in de LIVE voor het eerst de beelden op het tv-scherm te zien.  

De party begon nochtans veelbelovend... De genomineerde Astrid werd 20 jaar en kreeg van Big Brother een exotisch feestje cadeau : de sfeer zat er meteen in. De bewoners droegen strooien rokjes, nipten van cocktails, genoten van een djembé-optreden dat ze via een scherm konden volgen en waagden zich allen aan een zelf georganiseerde limbo-wedstrijd. Iedereen genoot en had zin om eens lekker door te zakken. Maar naarmate de uren vorderden, raakte Kevin – eveneens genomineerd en tot nu toe de kalme en beredeneerde echtgenoot van bewoonster Virginie – flink boven zijn theewater. Hij haalde plots uit naar Mutz over diens niet zo zuinige omgang met het schaarse eten in het huis. Wat daarop volgde was een enorme tirade van scheldwoorden en uitdagend, agressief verbaal gedrag. Zijn vrouw Virginie, tot nu toe één van de sterkste dames in het Huis, kon haar tranen niet bedwingen. Evelien en Hanne probeerden haar te troosten.  

In de studio praten Walter en Kelly met de entourage van Virginie over het gedrag van haar man. Ook de supportersgroepen op de weide hebben ongetwijfeld een uitgesproken mening over de gebeurtenissen in de nasleep van het feestje. Hoe denken zij dat Vlaanderen zal reageren? Wil iedereen Kevin het huis uit of is het charme-offensief van Astrid in het verkeerde keelgat geschoten? Voor het eerst kan Vlaanderen positief én negatief stemmen op beide genomineerden. Benieuwd in het voordeel van wie die balans zal hellen en wat Big Brother nog allemaal in petto heeft voor volgende week...  

'Big Brother Live', donderdag 22 maart 2007 om  20.35 uur op KANAALTWEE

Lees ook: 'Big Brother': Kevin zet huis op stelten om pot choco

Wie moet gaan? Kevin of Astrid? Stem in de TV-Visie Poll
 

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers