'Big Brother Live: Dronken Kevin of jarige Astrid?

woensdag 21 maart 2007

TV-Visie schreef het eerder op de dag al: het was een turbulente nacht in het 'Big Brother'-huis. De 14 Big Brother-bewoners herstellen van een bijzonder woelige nacht die alles te maken heeft met het verjaardagsfeestje van Astrid en de onwaarschijnlijke uitlatingen van een dronken Kevin. En laat nu net die twee, Kevin en Astrid, de bewoners zijn die genomineerd zijn voor een exit...

Z


ullen de recente gebeurtenissen in het Huis het stemgedrag van de kijker beïnvloeden? Donderdag in de LIVE wordt het duidelijk... In de LIVE van donderdag komen Walter en Kelly terug op het verjaardagsfeest van Astrid en de intussen reeds felbesproken scheldpartij van Kevin. Wie het niet volgde op de livestreams, krijgt donderdag in de LIVE voor het eerst de beelden op het tv-scherm te zien.  

De party begon nochtans veelbelovend... De genomineerde Astrid werd 20 jaar en kreeg van Big Brother een exotisch feestje cadeau : de sfeer zat er meteen in. De bewoners droegen strooien rokjes, nipten van cocktails, genoten van een djembé-optreden dat ze via een scherm konden volgen en waagden zich allen aan een zelf georganiseerde limbo-wedstrijd. Iedereen genoot en had zin om eens lekker door te zakken. Maar naarmate de uren vorderden, raakte Kevin – eveneens genomineerd en tot nu toe de kalme en beredeneerde echtgenoot van bewoonster Virginie – flink boven zijn theewater. Hij haalde plots uit naar Mutz over diens niet zo zuinige omgang met het schaarse eten in het huis. Wat daarop volgde was een enorme tirade van scheldwoorden en uitdagend, agressief verbaal gedrag. Zijn vrouw Virginie, tot nu toe één van de sterkste dames in het Huis, kon haar tranen niet bedwingen. Evelien en Hanne probeerden haar te troosten.  

In de studio praten Walter en Kelly met de entourage van Virginie over het gedrag van haar man. Ook de supportersgroepen op de weide hebben ongetwijfeld een uitgesproken mening over de gebeurtenissen in de nasleep van het feestje. Hoe denken zij dat Vlaanderen zal reageren? Wil iedereen Kevin het huis uit of is het charme-offensief van Astrid in het verkeerde keelgat geschoten? Voor het eerst kan Vlaanderen positief én negatief stemmen op beide genomineerden. Benieuwd in het voordeel van wie die balans zal hellen en wat Big Brother nog allemaal in petto heeft voor volgende week...  

'Big Brother Live', donderdag 22 maart 2007 om  20.35 uur op KANAALTWEE

Lees ook: 'Big Brother': Kevin zet huis op stelten om pot choco

Wie moet gaan? Kevin of Astrid? Stem in de TV-Visie Poll
 

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers