'Big Brother live' : Op spinnenjacht in het huis

donderdag 13 april 2006

An en Mike zijn sinds donderdag genomineerd om het 'Big Brother'-huis te verlaten. Eén van deze twee zal maandag zijn of haar koffers moeten pakken. Hun lot ligt in de handen van de kijkers…

A


n was deze week Big Boss en Mike haar gezel in de loft. Ze hadden het er best naar hun zin en hun medebewoners op de benedenverdieping duidelijk ook zonder hen, want ze werden elk door vier van hen genomineerd. In de LIVE peilt Sandrine naar de reacties bij de supporters van An en Mike én … naar de verwachtingen op de weide.

Vorige week moest Sandra het huis verlaten. Big Brother gaat na hoe zij de voorbije week heeft doorgebracht.

Bart vierde deze week zijn verjaardag in het huis. Op het thuisfront is zijn verloofde Nathalie stilaan begonnen met de voorbereidingen van hun huwelijk. Zo gaat ze een trouwjurk passen bij ontwerper Nicky Van Kets. De cameraploeg van Big Brother was erbij en de kijkers kunnen hiervan op die manier even meegenieten.

De Big Brother LIVE van maandag eindigt alvast met een spannende cliffhanger. Big Brother stuurt 100 grote spinnen het huis in. Bedoeling is dat alle bewoners deze spinnen vangen, ook de bewoners die niet zo tuk zijn op de harige kruipbeesten…

'Big Brother Live', maandag 17 april om 21.15 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers