'Big Brother' introduceert belkrediet

maandag 19 maart 2007

De bewoners zijn de voorbije dagen al druk in de weer geweest met de containeropdrachten. Wanneer ze die heel de week tot een goed einde brengen, winnen ze 50 procent van het huishoudbudget.

D


e andere 50 procent kunnen ze binnenrijven indien Nicolas, Martin, Kevin en Mario – ofte Team 2 – er tot het einde van de week in slagen geheim te houden dat ze alle containeropdrachten 'faken'.

Big Boss Evelien en haar duopartner Hanne krijgen een Jenga-opdracht in de dagboekkamer. De bewoners moeten een toernooi spelen met de Jenga-blokken. Het winnende duo krijgt 1 minuut belkrediet cadeau, die echter maar door één iemand van het winnende duo gebruikt zal kunnen worden. Voor de opmerkzame kijkers : er hangt een telefoon in de 'Big Brother Shop'. 'Big Brother' bepaalt vanzelfsprekend wanneer dat belkrediet gebruikt kan worden.

In de dagelijkse 'Big Brother'-uitzending van dinsdag is de kijker tevens getuige van een exotisch verjaardagsfeest voor Astrids 20ste verjaardag.

'Big Brother', dinsdag 20 maart om 20.35 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers