'Big Brother' introduceert belkrediet

maandag 19 maart 2007

De bewoners zijn de voorbije dagen al druk in de weer geweest met de containeropdrachten. Wanneer ze die heel de week tot een goed einde brengen, winnen ze 50 procent van het huishoudbudget.

D


e andere 50 procent kunnen ze binnenrijven indien Nicolas, Martin, Kevin en Mario – ofte Team 2 – er tot het einde van de week in slagen geheim te houden dat ze alle containeropdrachten 'faken'.

Big Boss Evelien en haar duopartner Hanne krijgen een Jenga-opdracht in de dagboekkamer. De bewoners moeten een toernooi spelen met de Jenga-blokken. Het winnende duo krijgt 1 minuut belkrediet cadeau, die echter maar door één iemand van het winnende duo gebruikt zal kunnen worden. Voor de opmerkzame kijkers : er hangt een telefoon in de 'Big Brother Shop'. 'Big Brother' bepaalt vanzelfsprekend wanneer dat belkrediet gebruikt kan worden.

In de dagelijkse 'Big Brother'-uitzending van dinsdag is de kijker tevens getuige van een exotisch verjaardagsfeest voor Astrids 20ste verjaardag.

'Big Brother', dinsdag 20 maart om 20.35 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers