'Big Brother': clash tussen nieuwe en oude bewoners

donderdag 5 april 2007

In het Big Brother-huis wordt er al een hele week druk nagepraat over de Big Exit van vorige maandag. De oude bewoners – Diana, Nicolas, Virginie, Hanne, Evelien en Martin – zijn er nog altijd niet uit wat er nu precies aan de hand is en aan wat ze zich nog allemaal mogen verwachten. Argwanend en aftastend knopen ze gesprekken aan met de 6 nieuwe bewoners: Dennis, Hendrik, Johan, Nathalie, Veronique en Teresa.

D


ie beginnen zich op hun beurt ook een mening te vormen over hun nieuwe huisgenoten. De spanning tussen beide groepen is groot. En daar zal de komende week niet echt verandering in komen. Big Brother is immers niet van plan om één van beide groepen te sparen.  

In de LIVE van nu maandag 9 april zullen de 'oude' bewoners naar de loft geroepen worden om daar gezamenlijk te beslissen wie van de nieuwelingen volgens hen in aanmerking komt om te vertrekken. Maar ook de nieuwe bewoners zullen gezamenlijk één van de oude bewoners moeten opgeven voor vertrek. Nadat de twee 'genomineerden' bekend zijn, krijgt de kijker een week de tijd om te beslissen wie weg moet : de 'oude' of de 'nieuwe' bewoner. De 'genomineerden' zullen sowieso dus nog een week onder hetzelfde dak moeten leven met de bewonersgroep die hem of haar heeft genomineerd.  

Ter info : Actrice Nathalie wordt maandag verwacht voor de opnames van een kortfilm. Zij zal met een smoes het Big Brother-huis tijdelijk moeten verlaten om die afspraak na te komen. Zal ze hierin slagen en zal ze haar medebewoners om de tuin kunnen leiden?

'Big Brother Live', maandag 9 april om 21.15 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers