'@TheMoviezz' in gesprek met Bruno Dumont

maandag 6 juni 2016

In '@The Moviezz' deze week een gesprek met Bruno Dumont, de regisseur van 'Ma Loute', een komedie die zich afspeelt in het Frankrijk van 1910 en waarin de oudste zoon van een vissersfamilie een liefdesrelatie begint met een jonge vrouw van een rijke burgerlijke familie van decadenten.

Met Fabrice Luchini en Juliette Binoche. Lieven sprak met de regisseur Joachim Lafosse en de Franse topactrice Bérénice Bejo over 'L'Economie du Couple', waarin een koppel na 15 jaar wil scheiden maar door financiële omstandigheden noodgedwongen moet blijven samenwonen. We kijken naar 'Where to Invade Next', de nieuwe documentaire van Michael Moore waarin hij zelf de invasies voor Amerika beslist te regelen. En we gaan lekker ouderwets griezelen met 'The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist'.


'@TheMoviezz', dinsdag 7 juni om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers