'@The Moviezz' kijkt terug op Filmfestival Cannes

maandag 23 mei 2016

Lieven Trio is terug uit Cannes en mijmert in @The Moviezz uitgebreid over zijn ervaringen. Maar uiteraard heeft hij het ook over de nieuwste filmreleases zoals 'Alice Through the Looking Glass' waarin Alice na een lange afwezigheid door een spiegel terugkeert naar het magische Underland.

Met Mia Wasikowska en Johnny Depp in de hoofdrollen. Verder had onze reporter een gesprek met Don Cheadle die zichzelf regisseert in de rol van jazz-legende Miles Davis in de biopic 'Miles Ahead'. En we keren nog even terug naar Cannes waar Woody Allen zijn nieuwste film 'Café Society' kwam voorstellen,  een romantische komedie waarin een Joodse jongeman (Jesse Eisenberg) zijn geluk in Hollywood gaat beproeven en er verzeild geraakt in de levendige kunstenaarsscène.


'@TheMoviezz', dinsdag 24 mei om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers