'Aspe' is terug! Overleeft hoofdinspecteur Van In zijn ontvoering?

zondag 29 augustus 2010

Maandagavond is voortaan opnieuwe 'Aspe'-avond. Vanaf 30 augustus 2010 wordt Brugge voor het zesde seizoen op rij geteisterd door een misdaadgolf die dertien weken lang zal aanhouden. De vraag die op ieders lippen brandde: zal de hoofdinspecteur het halen?

In de finale van het vijde seizoen zag Vlaanderen dat Hannelore en Van In tijdelijk uit elkaar zijn. Van In werd ontvoerd door een pedofiel die hij ooit vastzette. De situatie liep uit de hand en Van In raakte levensgevaarlijk gewond. De vraag die op ieders lippen brandde: overleeft de hoofdinspecteur zijn ontvoering?

GASTROLLEN:
Dankzij de sterke verhaallijnen en de kwaliteit van ‘Aspe’ vertolken ook dit seizoen een aantal grote namen een gastrol in deze reeks: Marc Van Eeghem, Titus De Voogdt, Gert Winckelmans, Free Souffriau, Pieter Bamps, Karlijn Sileghem, Stan Van Samang, Veronique Leysen, Eric Kerremans, Tine Van den Brande, Sven De Ridder, Geert Hunaerts, Ivan Pecnik, Kurt Defrancq, Ward Kerremans en Timo Descamps, zullen onder meer aan het werk te zien zijn.

DRIE NIEUWE GEZICHTEN
Naast Herbert Flack zetten natuurlijk ook Francesca Vanthielen (Onderzoeksrechter
Hannelore Martens), Maaike Cafmeyer (Inspecteur Carine Neels), Mathias Coppens (Inspecteur Mitch Dedecker) en Michel Van Dousselaere (Commissaris Roger De Kee) nog steeds hun beste beentje voor om de brede waaier aan cases tot op het bot uit te spitten. Alice Reys - die Tamara Meijer speelt - draait nog enkele afleveringen mee, tot Mitch Dedecker terugkeert van zijn uitwisselingsproject in Amsterdam en Neels opnieuw vervoegt.

Daarnaast zijn er dit seizoen ook drie nieuwkomers! Benieuwd wie? Ontdek het HIER

'Aspe', vanaf maandag 30 augustus om 22.10 uur op vtm.


DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers