Antwerps en Aalsters duo van 'Mijn Pop-uprestaurant!' zijn al bekend

woensdag 18 maart 2015

'Mijn Pop-uprestaurant!' heeft zijn start niet gemist. Al in de eerste aflevering werden de zes duo's voor de leeuwen geworpen.

In een grote evenementenhal verzorgden ze het menu en de bediening van maar liefst veertig personen en de jury. Twee duo's wisten de jury het meest te bekoren. Zij mochten kiezen in welke stad ze het liefst terecht willen komen. Lieve & Mieke kozen voor Antwerpen, Fee & Jonas trekken naar Aalst.


De zussen Mieke en Lieve wisten Sergio Herman, Alex Callier en Sepideh Sedaghatnia te overtuigen met de charmante bediening en hun overheerlijke chocoladecake die door Sergio Herman 'Het Afrikaans Zonnetje' werd genoemd. Het geëmotioneerde duo mocht als eerste een stad kiezen. Even werd er getwijfeld tussen Antwerpen en Brussel, maar de meiden volgden hun hart en kozen voor ‘’t Stad’.

Topfavorieten van jurylid Sepideh waren Jonas en Fee. Fee had de sommelier kunnen charmeren met haar naturelle houding in de bediening en zowel Sergio Herman als Alex Callier werd geprikkeld na het geslaagde paleo-hapje van Jonas. Fee en Jonas kozen resoluut voor de stad Aalst. Donderdag moeten de vier overgebleven koppels zich opnieuw bewijzen. Op het einde van die aflevering zal duidelijk worden welk koppel afvalt. Het wordt een spannende strijd…

'Mijn Pop-uprestaurant!', donderdag18 maart om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier
mijnpopup

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers