'anne Komt Naar je Toe' in Blankenberge én op tv!

zondag 14 augustus 2011

Maandag is er opnieuw een editie van 'anne komt naar je toe' in Blankenberge. Met z'n 6.000 toeschouwers werd twee weken geleden in de jachthaven een stevig muziekfeestje neergezet. Omdat iedereen moet kunnen meegenieten van z'n feest zal anne speciaal voor de laatste editie in Blankenberge een televisiecaptatie toevoegen. Presentatoren Gene Thomas en Dean krijgen de versterking van Jeroen die in de backstage de artiesten aan de tand zal voelen.

'Het is wel spannend, we zijn het zo gewoon om door Vlaanderen te trekken met onze karavaan, en nu komt dit ook nog eens op het scherm. Dit is wat de Vlaamse muziek écht nodig heeft', aldus anne gezicht Gene Thomas. 'Als er zesduizend man staat mee te brullen met de Romeo’s en iedereen staat te genieten van de klassiekers van Jo Vally, dan kan je dat niet negeren. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om hier een televisieprogramma van te maken', aldus Krijn Jonckheere, Station Manager anne.


Maandag ontvangen we Sha-Na, Yannick Bovy, Jeronimo, Dean, Gene Thomas, De Romeo’s, Belle Perez en Sylver voor een spetterend miniconcert. Het programma zal op anne te bekijken zijn in twee delen, deel 1 zie je op woensdag 24 augustus om 20.00 en deel 2 op vrijdag 26 augustus om 20.00 uur.

Wie de opname wil bijwonen is maandag 15 augustus welkom in Blankenberge aan de jachthaven vanaf 20.00 uur. Uiteraard is het bijwonen van de opnames helemaal gratis en is er nadien ook tijd voor een signeersessie met de artiesten.

anne

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers