'Allerslimste Mens' Bert Kruismans opent 'De Laatste Show'

zondag 30 januari 2011

'De Laatste Show' is terug van weggeweest op En. In de eerste aflevering na de winterstop neemt de allerslimste mens ter wereld, Bert Kruismans, plaats in de sofa van Michiel Devlieger. Verder ook Matthias Schoenaerts en niemand minder dan Showbizz Bart.

Naast hem Matthias Schoenaerts, die voor zijn rol in de nieuwe film Rundskop maar liefst dertig kilogram moest bijkomen. Dat deed hij middels een strak trainingsschema bodybuilding en een calorierijk dieet: om de twee uur moest hij eten, inclusief ’s nachts. Maar het was het waard, want het werd de rol van zijn leven.


In de rubriek 'De aanrader' vertelt Showbizz Bart maandag wat zijn leven aangenamer maakt.

Misschien rijdt maandag ook de verse wereldkampioen veldrijden de studio binnen.

En de Laatste Showband sluit de eerste aflevering af met een klein meesterwerkje van een groot muzikant: Sign ‘O’ the Times van Prince.

'De Laatste Show', maandag 31 januari rond 22.00 uur op Eén.


Lees ook:
Stijn Meuris krijgt nieuwe rubriek in 'De Laatste Show'
Bert Kruismans is 'De Allerslimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers