De plannen van VTM

vrijdag 8 november 2019

In de voorlopig laatste aflevering van 'Wat een Jaar!', op zaterdag 9 november, reizen Eddy Planckaert en Martin Heylen terug naar het jaar 1972.

Op zondag 10 november gaat Frances in 'Make Belgium Great Again' samen met Josje Huisman de strijd aan tegen Fast Fashion en gaat ze op zoek naar een verloren legermakker. En met enkele verregaande pogingen probeert Frances een gezin te overtuigen van het belang van rookmelders in hun huis, om daarna de rest van het land te overtuigen...


Op maandag 11 november belt Marianne in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' achter de rug van Remco en Ryan naar Dina. De spanning van de voorbije dagen werd haar te veel. De mannen zijn met verstomming geslagen wanneer Dina onverwacht opduikt...

Georgië, gekneld tussen Turkije en Rusland, staat onder meer bekend om een heuse ontslagronde binnen de politie: in 2004 werden maar liefst 16.000 van de 50.000 politiemensen ontslagen wegens corruptie. Andy Peelman kan in 'Andy op Patrouille', op dinsdag 12 november, aan den lijve ondervinden of ze het vertrouwen van de burger hebben teruggevonden. Andy wordt al snel geconfronteerd met het grootste probleem in Georgië: auto-ongelukken. Vaak veroorzaakt door een andere boosdoener: overmatig alcoholgebruik.

In 'De Code van Coppens' op woensdag 13 november ontsnappen collega's Jeroen Meus en Wim Lybaert en tortelduifjes Jens Dendoncker en Lauren Versnick uit een gevangenis-transport en komen ze terecht in Bank Coppens. De duo's hebben maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen. Enige probleem, ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Omzeilen ze alle obstakels?

Tijdens hun laatste reis ontdekken Sergio en Axel de keuken en soms bizarre cultuur van Japan. Het duo dineert met één van de weinige geisha's die het land nog heeft, bezoekt een nachtelijke tonijnveiling en mag plaatsnemen bij de beste sushichef van de wereld. Hier komt perfectionist Sergio volledig aan zijn trekken, want letterlijk alles doen de Japanners goed.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers