Dinsdag in 'Telefacts Zomer': de gravin en de Russische miljardair

maandag 29 juni 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op dinsdag 30 juni zoemt 'Telefacts Zomer' in op het hallucinante verhaal van De Britse gravin Alexandra Tolstoj. Tolstoj beleeft een sprookjesromance en werd verliefd op één van de rijkste en machtigste mannen van Rusland, de miljardair Sergej Pugachev.

Het koppel krijgt al snel kinderen en leidt een luxeleven in villa's en landhuizen over de hele wereld. De Russische miljardair Pugachev heeft connecties tot in de hoogste politieke kringen, zo is hij een trouwe vriend van de Russische president, Vladimir Poetin. Tot hij bij Poetin uit de gratie valt en het koppel opgejaagd wild wordt. Het gezin moet onderduiken en Pugachev overleeft ternauwernood enkele aanslagen op zijn leven.


De klauwen van Rusland reiken ver en het koppel is nergens meer welkom. Sergej Pugachev: 'Veel mensen belden me: Ze willen je vermoorden. Wees voorzichtig.' De dreiging vanuit Rusland zet ook het sprookje tussen de twee zwaar onder druk. Hoe dat afloopt zie je in 'De gravin en de Russische miljardair'.

'Telefacts Zomer', dinsdag 30 juni om 21.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers