'BruStuPuntUit' zaterdag live-verslag op Canvas+

woensdag 26 maart 2008

Op zaterdag 29 maart programmeert Canvas+ (het digitale extraatje van Canvas) een vier uur durend live-verslag van BruStuPuntUit. Dat tweedaagse evenement van "Brudio Stussel" vindt op 28 en 29 maart plaats in de Gentse Vooruit en staat in het teken van 25 jaar Studio Brussel. Canvas+ brengt in BruStuPuntUit live concertfragmenten, reportages en interviews.

S


tudio Brussel bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd! Speciaal voor zijn verjaardag is Studio Brussel van gedaante verwisseld en omgedoopt tot Brudio Stussel. Bovendien staat BruStuPuntUit helemaal in het teken van het jubileum. Canvas+ is van de partij en zendt een flink stuk van het evenement in de Gentse Vooruit live uit.

BruStuPuntUit
Gastvrouw Ilse Liebens ontvangt op zaterdag 29 maart in Vooruit onder meer Janez Detd, Monza, Arid, Zornik, Tom Helsen, Milow en Flip Kowlier voor interviews, n kijkt samen met deze artiesten naar live concertfragmenten van BruStuPuntUit.

Maar er is mr: in de uitzending op Canvas+ zitten ook de hoogtepunten van BruStuPuntUit op vrijdag 28 maart, met filmpjes van reporters Tomas De Soete en Stijn Van de Voorde. Zij dagen op vrijdag een hele reeks artiesten uit - van Front 242 tot Delavega, van Das Pop tot Hooverphonic - om tijdens hun act 'iets' te doen rond de 25ste verjaardag van Studio Brussel.  Durft Front 242 een riedeltje Happy Birthday te zingen tijdens hun optreden? Of gooit Hooverphonic een verjaardagstaart in het publiek? Kijk zaterdag naar Canvas+, and find out.

Canvas+
De live-uitzending van BruStuPuntUit is het tweede programma van Canvas+, het digitale alter ego van Canvas. Canvas+ biedt de digitale kijkers regelmatig de gelegenheid om culturele live-evenementen van op de eerste rij mee te maken.
De eerste keer was dat bij de uitreiking van de CultuurPrijzen op 4 februari. Na de uitzending van BruStuPuntUit op 29 maart is de volgende afspraak met Canvas+ op 17 april, voor een rechtstreeks showprogramma naar aanleiding van 50 jaar Expo 58.

Digitale Canvas-kijkers in Vlaanderen (BelgacomTV, Telenet en Indi) kunnen afstemmen op Canvas+ door op het aangegeven uur de rode knop op hun afstandbediening in te drukken. In Brussel gaan digitale Canvas-kijkers van BelgacomTV, Telenet en WoluTV op dezelfde manier te werk. Klanten van VOO kunnen kijken via het extra kanaal 52 of 252. Voor Coditel gaat het om het extra kanaal 999. Canvas+ is voorlopig nog niet te ontvangen via DVB-t en DVB-s.

Tijdens de uitzending op Canvas+ loopt de gewone programmering op Canvas door.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

De Kampioenen reizen naar Frankrijk voor een vriendenmatch tegen Saint-Tin-Tin, op uitnodiging van Albert Tartuffe, een vriend van voorzitter Balthasar Boma. Maar wat een fijne vakantie moest worden, loopt helemaal anders af dan de Kampioenen gedacht hadden...

'Kampioen Zijn Blijft Plezant', om 20.40 uur op En.

Dossiers