'Thuis': week 13 (2019) - PREVIEW

zaterdag 23 maart 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Kobe hoopt dat Peter hem kan vergeven, Tom is gebroken. Christine is jaloers en Tamara heeft het moeilijk. Judith maakt een verrassende keuze. Kaat vraagt Lowie om hulp. Bill zaait twijfel bij Sam en er vallen harde woorden tussen Steven en Kobe. Rosa heeft er schoon genoeg van.

 
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 25 maart 2019 - aflevering 4594
Tom komt gebroken thuis. Lowie en Olivia zien dat Emil het moeilijk heeft. Kobe hoopt op de goodwill van Peter om hem te vergeven. Paulien moet dringend een keuze maken, want Adil heeft grote plannen.

Dinsdag 26 maart 2019 - aflevering 4595
Christine is jaloers wanneer ze merkt dat de aandacht van Bob naar een andere vrouw gaat. Kobe kan eindelijk terug een beetje rustig slapen. Er wordt opnieuw een spelletje gekaart in de Withoeve. Karin neemt geen blad voor de mond. Tamara heeft het niet gemakkelijk.

Woensdag 27 maart 2019 - aflevering 4596
Niet iedereen is tevreden met de keuze die Judith gemaakt heeft. Kobe gedraagt zich heel nerveus. Bob maakt zich hoe langer hoe meer zorgen. Rosa moet iets opbiechten. Kaat klopt aan bij Lowie voor een vervelende zaak. Tamara wordt verrast wanneer ze Dries opzoekt.

Donderdag 28 maart 2019 - aflevering 4597
Paulien en Tamara krijgen een dankbaar voorstel in de schoot geworpen. Bill zaait twijfel in het hoofd van Sam. Kobe en Rosa hebben het steeds moeilijker met de attitude van Steven. Er staat onverwacht bezoek aan de deur bij Judith.

Vrijdag 29 maart 2019 - aflevering 4598
Sam uit haar twijfels aan Tim en hij stapt met zijn bedenkingen naar Tom. Tim is ook niet de enige die Tom komt verrassen. Christine plant haar hele toekomst met Bob. Nadat er harde woorden zijn gevallen tussen Kobe en Steven, heeft Rosa er ook genoeg van.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers