Volgende week op Q2 en Vitaya

vrijdag 14 februari 2020

Kunnen Rode Duivels Jan Vertonghen en Toby Alderweireld met Tottenham Hotspur op woensdag 19 februari winnen van RB Leipzig in de achtste finales van de UEFA Champions League?

De wedstrijd is die dag vanaf 20.35 uur live te volgen bij Q2 en op HLN.be.


Het tiende seizoen van 'Modern Family' start vanaf 20 februari bij Q2 met elke weekdag om 19.40 uur een nieuwe aflevering.

Vanaf 18 februari kan de kijker elke dinsdag om 20.35 uur afstemmen op Q2 voor het tweede seizoen van 'America's Got Talent: The Champions'. Juryleden Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum en nieuwbakken Alesha Dixon zoeken een opvolger voor goochelaar Shin Lim, die in 2019 de talentenshow won.

Er staan drie tv-premières op het programma:

Op zaterdag 15 februari is er om 20.30 uur de actiekomedie 'The Hitman's Bodyguard', met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds in de hoofdrol. Diezelfde avond wordt om 22.45 uur 'The Snowman' met Michael Fassbender uitgezonden.

Het weekend wordt op vrijdag 21 februari om 20.35 uur ingezet met de thriller '47 Meters Down', waarin Mandy Moore één van de hoofdrollen vertolkt.

De highlights voor Vitaya:

In februari is het al verleiding wat de klok slaat. Op woensdag 19 februari brengt Vitaya om 20.40 uur 'Chloe', met Liam Neeson, Julianne Moore en Amanda Seyfried in de hoofdrol. In de film schakelt dokteres Catherine een prostituee in om te bewijzen dat haar man vreemdgaat.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers