Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.
Maandag: Spitskool met miso, sushirijst en ei
Geroosterde spitskool gelakt met miso en geserveerd met warme sushirijst en een Japans omeletje.
Dinsdag: Pittig gehakt met zoete aardappelpuree en bimi
Pittig gebakken en gekarameliseerd gehakt met puree van zoete aardappel en gekookte broccolini's, afgewerkt met krokante uitjes.
Woensdag: Griesmeelpap met ananas en amandelcrumble
Een eenvoudig nagerecht met smeuïge griesmeelpap, gestoofde blokjes ananas en een krokante crumble met amandel.
Donderdag: Slavinken met peperroomsaus, aardappelen en boontjes
In spek gerold gehakt met gekookte aardappelen, gestoofde boontjes en peperroomsaus.
Vrijdag: Bloemkoolsoep met croque-monsieur
Een fluweelzachte bloemkool-aardappelsoep met een croque zoals je hem nog nooit hebt gemaakt.
'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.10 uur op VRT 1.
Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!
Dagelijkse kost op tv
Zondag 22 december 2024 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Maandag 23 december 2024 om 12u10 »
Rolbiscuit met een vulling van mascarpone en passievrucht, afgewerkt met pralinépudding.
Maandag 23 december 2024 om 18u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 24 december 2024 om 01u00 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Dinsdag 24 december 2024 om 12u10 »
Chef Jeroen Meus zet dagelijks een smakelijk gerecht op tafel. Elke dag een nieuw recept, leuke weetjes en toffe video's. Jeroen laat zien dat koken plezierig is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.