'Z-Impact' toont de kracht van digitalisering

donderdag 13 februari 2020

Zowat elk bedrijf in elke sector wordt vandaag geconfronteerd met een reeks nieuwe uitdagingen: de nood om efficiŽnter te werken en te automatiseren, de vraag naar nieuwe en gepersonaliseerde producten en diensten, een meer klantgerichte aanpak, online dienstverlening, de war for talent...

Digitalisering biedt oplossingen om die uitdagingen aan te gaan. In 'Z-Impact' toont Kanaal Z 9 weken lang hoe bedrijven uit diverse sectoren met succes een digitale strategie hebben uitgetekend en in de praktijk hebben uitgevoerd.


In een wereld waarin de economie steeds sneller verandert en klanten hogere eisen stellen, biedt digitale technologie een antwoord op vele vragen. Big data, analytics en cloud platformen zorgen ervoor dat informatie sneller beschikbaar is, op elk niveau in de organisatie. Ze bieden perspectieven om klanten beter te kennen en gepersonaliseerde oplossingen aan te reiken. Tegelijkertijd openen unified communications en collaboration tools de weg om medewerkers vlot te laten samenwerken, waar je ook bent.

'Z-Impact' toont hoe bedrijven als Hudson, ICO Terminals, TVH en Van Marcke zich klaarstomen voor de toekomst, welke technologieën ze daarvoor implementeren en welke meerwaarde dat oplevert. En experts uit diverse organisaties geven hun visie op de digitalisering van onze economie.

'Z-Impact', vanaf donderdag 13 februari negen weken lang op Kanaal Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers