TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
«
»
08:20 Kong: Koning van de apen
«
»
08:40 Maya de Bij
«
»
08:55 Iedereen K3
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
«
»
09:35 De keuken van Sofie
«
»
09:50 Geen uitzending
«
»
11:55 Familie
«
»
12:25 Milo
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
«
»
13:30 Het Weer (middag)
«
»
13:40 Familie
Niko en Mieke krijgen een geschenk dat bij hen niet in goede aarde valt. Jan is boos omdat Peter Mathias niet op de vingers tikt en verliest de pedalen.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Reini heeft uitzaaiingen. John komt eindelijk bij van zijn coma. Victor voelt klaar om te sterven en heeft er vrede mee dat Liza met Bert is als hij er niet meer is.
«
»
15:30 White Collar
De FBI weet dat de Pink Panthers achter de federale reserves zullen gaan. Woodford vermoedt een verrader in hun midden, maar verdenkt Neal niet en zet hem en Peter op de zaak.
«
»
16:45 Verschoten & zoon
Een komische reeks omtrent de gierige garagehouder René Verschoten. Zijn vrouw is een shopaholic. René's zoon is naar Amerika en zijn neef, Kevin, trekt bij hen in. Kevin komt in de garage werken.
«
»
17:20 Wie zoekt die wint
Spelprogramma waarin Vlaamse gezinnen hun huis volledig overhoop halen om biljetten van honderd euro te vinden die verstopt zijn in hun huis. In totaal hebben de verstopexpert honderdduizend euro op de gekste plaatsen verstopt.
«
»
18:25 Behind The Mask
Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger. Alle ontmaskerden geven een exclusieve inkijk in hun parcours en delen hun grootste geheimen met Vlaanderen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Stefanie durft Benny haar geheim niet op te biechten. Benny zelf vangt een onthutsend telefoongesprek op. Joris vreest dat Paul Louise iets heeft aangedaan. Hij eist dat Paul uit haar buurt blijft.
«
»
20:40 The Masked Singer
Beroemde Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een zangwedstrijd. Hun identiteit blijft verborgen door ingewikkelde kostuums met volledige gezichtsmaskers. Het is aan de jury en het publiek om erachter te komen wie wie is.
«
»
22:25 Sterregem
Paniek in Sterregem, want er is ingebroken bij Camille. Gelukkig neemt Andy Peelman de zaak op zich, waarbij iedereen verdacht is totdat het tegendeel bewezen is.
«
»
23:00 Kotmadam Sarafian
Barbara is jarig en geeft een groot feest. Haar studenten zijn uiteraard ook van de partij en brengen een origineel cadeau mee. Delphine krijgt slecht nieuws en lucht haar hart.
«
»
00:15 White Collar
De FBI weet dat de Pink Panthers achter de federale reserves zullen gaan. Woodford vermoedt een verrader in hun midden, maar verdenkt Neal niet en zet hem en Peter op de zaak.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers