TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Scott & Bailey
«
»
03:20 Death in Paradise
«
»
04:15 Midsomer Murders
«
»
05:05 Midsomer Murders
«
»
06:00 Father Brown
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
«
»
07:50 Death in Paradise
«
»
08:55 Murdoch Mysteries
«
»
09:55 Joanna Lumley's Great Cities of the World
Joanna ontdekt de bezienswaardigheden van Berlijn op een wel heel bijzondere manier: met The Curves, een motorclub die alleen uit vrouwen bestaat. Ze trekken naar Old Texas Town, een volledig met de hand nagebouwd cowboystadje.
«
»
10:55 Antiques Roadshow
In Clissold Park in Hackney bespreken de experts onder andere een verzameling oude skateboards, een portret van een jonge Helen Mirren en een zeldzame 'papegaaien'-ring.
«
»
12:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu moeten een tiener beschermen die aan nachtmerrieachtige voorgevoelens van moord lijdt.
«
»
12:55 Queens of Mystery
De toneelbewerking van de roman van Jane kampt vlak voor de avond van de première met talloze problemen. Mattie gaat op zoek naar nieuwe aanwijzingen in de zaak van haar vermiste moeder.
«
»
13:55 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
14:55 Midsomer Murders
Een man beweert een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Een man beweert een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
16:50 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Spice Trail Adventure
Joanna Lumley volgt de specerijenroute en bezoekt Indonesië. Ze leert meer over nootmuskaat, het bloedige VOC-verleden van de Banda-eilanden, kruidnagelsigaretten en Indonesische popmuziek.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Bij Brodie Castle in Noord-Schotland bespreken de experts onder andere een schilderij van Landseer, een curlingtrofee, voetbalmemorabilia en een kluisje. En Fiona ontmoet een reusachtig konijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de bizarre dood van een voetballer. Brackenreid wordt ondertussen gerekruteerd door het team dat naar de Olympische Spelen gaat.
«
»
21:00 Harry Wild
Wanneer literatuurprofessor Harriet 'Harry' Wild het slachtoffer wordt van een beroving, brengt dat een reeks gebeurtenissen op gang die haar leven een geheel nieuwe wending geven.
«
»
22:00 The Jetty
Nog ontdaan over wat ze over het verleden heeft ontdekt, biedt Ember aan om Riz te helpen met haar onderzoek naar de Amy Knightly-zaak in de hoop erachter te komen wat Riz weet.
«
»
23:15 Murdoch Mysteries
Een zware brand verwoest een deel van Toronto. Het maakt Murdochs onderzoek naar de moord op twee jongedames er niet eenvoudiger op. Julia gaat de confrontatie met haar angsten aan.
«
»
00:10 The Watch
De stadswacht heeft het zwaard bemachtigd en daarmee kunnen ze het opnemen tegen de kracht van de Nobele Draak. Vimes zou echter liever zien dat niemand over zo'n enorme kracht beschikt.
«
»
00:55 Dracula
Het Russische schip de Demeter is een heel gewoon schip, maar tijdens een reis naar Londen lijkt er iets vreemds aan de hand te zijn. Onder de bonte verzameling opvarenden bevindt zich ook ene graaf Dracula.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers