TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Flip This House
«
»
08:30 Shark Tank
«
»
09:25 Shark Tank
«
»
10:25 Below Deck Mediterranean
«
»
11:20 Below Deck Mediterranean
«
»
12:15 Station 19
«
»
13:10 Storage Wars
«
»
13:35 Storage Wars
Mary komt met een gedurfd plan op de veiling in Moreno Valley, Californië. Ivy zoekt naar alledaags koopwaar om zijn winkels te vullen. René denkt met veel geld een voorsprong te hebben op zijn tegenstanders, totdat Dave zich weer eens laat gelden.
«
»
14:05 American Pickers
In Ohio stuiten de mannen op een gigantische collectie. Er is een boerderij vol spullen, een goed gevulde schuur en een zeldzame Rolls Royce rat rod.
«
»
15:00 American Pickers
Oude mummies, auto's uit het ruimtetijdperk en rommel die een eerbetoon is aan voormalige geliefden: deze verzamelaars hebben de gekste collecties die Mike en Frank ooit hebben meegemaakt.
«
»
15:55 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een ontwerp voor een modern telefoonhokje, een ongewoon dessert, een apparaat om sauzen mee te nemen, een draagbaar kantoormeubel; een update van een snijplank die aan beide kanten te gebruiken is.
«
»
16:55 Shark Tank
Een zestien jaar oude scholier maakt indruk met een app die cyberbullying kan onderscheppen. Twee mannen hebben een ingenieuze bierautomaat voor thuis uitgevonden, die bier uit blikjes en flesjes kan laten smaken als tapbier.
«
»
17:50 Below Deck Mediterranean
Hannah en Adam blijven botsen. Wes en Malia delen een intiem moment terwijl ze aan het werk zijn. Max is enthousiast om zijn waarde te bewijzen door de boot voor de eerste keer van de kant te halen.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
Door slecht weer kan de Sirocco niet uitvaren. Het team haast zich om een vip-reder en haar vrienden tevreden te stemmen. Hannah en Bugsy doen hun best om in alle harmonie samen te werken. Wes maakt zijn keuze voor lead deckhand bekend.
«
»
19:45 Station 19
Het team van Station 19 schiet hun collega's bij Station 42 te hulp. Ripley en Vic doen er alles aan om hun relatie te redden.
«
»
20:35 NCIS
Op een schoolcampus wordt een marinier vermoord aangetroffen. Het team heeft onmiddellijk een verdachte op het oog, maar ze zijn snel terug bij af, wanneer de verdachte dood blijkt te zijn.
«
»
21:30 NCIS
Een overleden soldaat wordt ervan verdacht een jonge vrouw te hebben vermoord, omdat haar lichaam tussen zijn spullen wordt gevonden. Gibbs gelooft dat hij onschuldig is en zoekt naar bewijs.
«
»
22:25 Station 19
Een van de leden van station 19 belandt in het ziekenhuis na een brand in een koffiebonenzaak. Men weet nu even niet hoe de toekomst eruit zal zien.
«
»
23:25 The Walking Dead: Dead City
Duistere instincten komen boven als Maggie en Negan een strategie bedenken. Armstrong wordt op de proef gesteld en Ginny begint aan een gevaarlijke reis.
«
»
00:20 The Walking Dead: Daryl Dixon
De groep arriveert in Parijs, waar Isabelle haar verleden onder ogen ziet. Codron zoekt hulp bij de leider van een groeiende nationalistische beweging genaamd Pouvoir, waardoor de Union of Hope en Laurent onder druk komen te staan.
«
»
01:15 Flip This House
Lori heeft een huis gevonden met een klein huisje ernaast. Than en zij gaan over tot koop zonder de panden vanbinnen te bekijken. Als Paul de boel komt inspecteren, voorspelt hij niets dan problemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers