TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:00 BinnensteBuiten
«
»
08:40 MAX Geheugentrainer
«
»
09:00 NOS Journaal met gebarentaal
«
»
09:15 Nederland in Beweging
«
»
09:30 Zentijd
«
»
09:50 Nieuwsuur
«
»
10:35 Noord-Zuid-Oost-West
«
»
11:15 BinnensteBuiten
«
»
12:00 NOS Journaal
«
»
12:20 Bak mee met MAX
«
»
12:35 Tussen Kunst en Kitsch Extra
«
»
13:00 NOS Journaal
«
»
13:10 NOS Sportjournaal
«
»
13:25 Het Uur van de Wolf
Bruin heeft een nieuwe missie: superster worden, net als zijn idool Michael Jackson. Hoewel zingen niet zijn grootste talent is, begint hij - ondersteund door vrienden en collega's - aan het opbouwen van een muziekcarrière.
«
»
14:25 Dit is de kwestie
Veel Nederlanders ervaren overlast van katten, blijkt uit onderzoek van DIT. Zou het verboden moeten worden om katten buiten vrij rond te laten lopen?
«
»
15:05 Vrije Geluiden sessies
Stone uit Liverpool brengt catchy, akoestisch uitgevoerde songs naar Vlieland.
«
»
15:35 Op de planken
Deze keer de band Straf met hun album Zeppelin, over de zonderlingen van deze wereld.
«
»
16:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
16:10 Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van 'Heel Holland Bakt' seizoen 2020-2021, krijgt de kijker ook ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
«
»
16:30 Per Seconde Wijzer
Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Ze hebben tweehonderd seconden de tijd om vier vragen te beantwoorden. Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.
«
»
16:56 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
16:57 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
17:05 Serengeti
In de nasleep van een grote brand zijn verblijven verwoest en families van elkaar gescheiden. De hoofdrolspelers moeten al hun vindingrijkheid aanwenden om te overleven in het onherkenbare landschap.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
18:30 RegioNed
Samenstelling van de beste reportages van de Nederlandse regionale omroepen.
«
»
18:55 Noord-Zuid-Oost-West
In het cultuurmagazine Route C deze keer: de expositie CoBrA in Stadsmuseum Veenendaal, met kunst uit de collectie van een lokale verzamelaar.
«
»
19:10 BinnensteBuiten
Een ecologisch huis op een oud landgoed met een uniek kastanjehouten dak, chef-kok Ramon proeft echte Twentse wijn en de passie van een ecoloog voor het onderwaterleven in de Oudegracht van Utrecht.
«
»
19:50 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt in verschillende onderwerpen, zoals oplichting en gesteggel bij digitalisering. Al jaren houdt Meldpunt vinger aan de pols bij de (ouderen)zorg: altijd kritisch, maar ook opbouwend.
«
»
20:30 2 voor 12
Kennisquiz waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
21:05 De Geknipte Gast
Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met een gast terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van de gast.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:20 Café Kockelmann
Haagse hoofdrolspelers en smaakmakers schuiven aan om terug- en vooruit te blikken op de debatten, wandelgangen en verhaallijnen van de Nederlandse politiek. Samen met sidekick Thomas van Groningen neemt Sven de kijker mee in Haagse ontwikkelingen.
«
»
23:10 Stand van Nederland: Generatie Next
Het kabinet wil kinderopvang vanaf 2027 gratis maken, met als doel dat jonge ouders meer gaan werken. Maar gaat het plan daar wel voor zorgen of kunnen we beter op zoek gaan naar een ander systeem?
«
»
23:40 Estonia
De onderzoekscommissie heeft een nieuwe voorzitter nodig, want heel de commissie lijkt uit elkaar te vallen. Op de MS Estonia wordt een discussie tussen twee Zweedse broers die terugkeren uit Tallinn onderbroken.
«
»
00:20 Estonia
Henri Peltonen doet zijn best om het onderzoek gaande te houden, maar dat gaat steeds lastiger. Terwijl de Estonia zinkt, kunnen de overlevenden alleen maar hopen dat er snel redding komt.
«
»
01:00 De Nachtzoen
Aan allen die 's nachts wakker liggen: je bent niet alleen. Theoloog Johan Roeland heeft troostende woorden voor wakkere geesten bij maanlicht.
«
»
01:15 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers