TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Police Interceptors
Coups en zijn hond Rambo maken samen met agenten uit Derbyshire en Leicester jacht op een bende die goederen uit vrachtwagens steelt.
«
»
15:05 Police Interceptors
James 'Coups' Coupland zet de achtervolging in wanneer een Fiesta hem aan hoge snelheid voorbijrijdt. Phil Broughton doet een verrassende vaststelling wanneer hij een voertuig aan de kant laat zetten.
«
»
16:05 Married ... With Children
Kelly wekt argwaan wanneer ze grote hoeveelheden geld begint te verdienen. Al vermoedt dat ze mogelijk haar brood verdient als prostituee.
«
»
16:30 Married ... With Children
Marcy wil de kinderkamer inrichten met enkele familiestukken, maar Jefferson heeft ze verkocht. Terwijl Marcy en Peg de stad doorkruisen op zoek naar de babyspullen, zet Al de kinderen en Jefferson op tegen de zwangere vrouwen. Hij is hun gedrag beu.
«
»
17:00 MacGyver
MacGyver wordt gevangengenomen door een vrouw om te helpen bij de ontsnapping van haar broer.
«
»
18:00 Police Interceptors
Politiehond Quantum spoort een dief op en Morse zet zijn tanden in een voortvluchtige chauffeur.
«
»
18:55 Can't Pay? We'll Take it Away!
Matt en Garry komen oog in oog te staan met de obstructieve familie van een debiteur en de agressieve vrienden van een nachtclubeigenaar. Max ontrafelt een oplichting met betrekking tot illegale onderverhuur.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
De vliegeniers wachten in het mortuarium om het krijgsgevangenenkamp in te gaan. De kolonel beveelt Gruber om meer kopieën van het schilderij te maken.
«
»
20:35 Monty Python's The Meaning of Life
Monty Python doorgrondt de zin van het leven in een aantal bizarre sketches, die het menselijk leven van geboorte tot dood en daarna doorlopen.
«
»
22:30 Vertical Limit
Peter Garrett, een jonge bergbeklimmer, begint aan een gevaarlijke en buitengewone reddingsoperatie op de K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Peter moet zijn eigen leven op het spel zetten om dat van zijn zus Annie, en haar team, te redden.
«
»
00:45 Police Interceptors
Politiehond Quantum spoort een dief op en Morse zet zijn tanden in een voortvluchtige chauffeur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers