TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Journaallus
«
»
06:00 Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
«
»
09:00 Radio2 op VRT 1: WinWin
«
»
10:00 radio2 op VRT 1: ann&daan
«
»
11:00 Herfstbeelden
«
»
12:10 Dagelijkse kost
«
»
12:30 Blokken
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
«
»
13:25 Het weer (middag)
«
»
13:30 Iedereen Beroemd
«
»
13:55 Thuis
De resultaten blijven uit voor Tim en Dieter. Christine heeft een voorstel voor Tom. Chris probeert op een goed blaadje te komen bij Simonne. Nancy krijgt te maken met ongemakkelijkheid. Britney is een vrouw met een plan, en ze is niet de enige.
«
»
14:20 Grace
Als het skelet van een vrouw wordt gevonden, brengt dat nare herinneringen boven voor Grace. Deze zaak leidt zijn team steeds dieper in een duister web van leugens, moord en waardevolle postzegels.
«
»
15:50 Clips
Clips.
«
»
16:00 Radio 2 Dansathon
Actie van Radio2 samen met Kom op tegen Kanker. Peter Van de Veire maakt van vrijdag tot zaterdag 24 uur lang live radio. En dat al dansend. Samen met de andere Radio2-DJ's verwelkomt hij bijzondere gasten in zijn dansstudio op VRT.
«
»
18:06 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:08 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Een groene cake met matcha thee, afgewerkt met een romige crème van matcha en limoen.
«
»
18:30 Blokken
Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz met lastige vragen over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. Het spel bestaat uit drie rondes en een finale.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:45 Iedereen Beroemd
Elke dag bezoekt de cameraploeg een Vlaamse gemeente om daar de dagelijkse actualiteit op beeld vast te leggen. De dagbeelden vormen de rode draad.
«
»
20:10 Het weer
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:15 Thuis
De confrontatie met de gezinsvreugde bij Peter blijkt moeilijk voor Femke. De afgelopen gebeurtenissen waren ingrijpend voor Lowie, er kwamen veel herinneringen naar boven. Dries werkt thuis om op Leo te passen.
«
»
20:45 The Tower
Sarah onderzoekt de vermissing van een tienermeisje dat 25 jaar geleden spoorloos is verdwenen. Lizzie keert terug in Farlow en moet naar een akelig geval van huiselijk geweld.
«
»
21:30 The Tower
Sarah en Lizzie moeten samenwerken om een moordenaar en een vermist kind op te sporen. Er duikt een nieuwe verdachte op in Sarah's onderzoek naar de verdwijning van Tania Mills.
«
»
22:15 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:40 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:45 Enquêtebureau
Teamkapiteins Tom Waes en Sven Deleijer zoeken samen met Manu Van Acker, Jolien Roets, Jeroen Verdick en Anastasya Chernook uit wat de gemiddelde Vlaming gemeen heeft. Op hun agenda: favoriete frituursnacks en cadeaus geven of krijgen.
«
»
23:29 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
23:30 Euromillions
De trekkingen van het EuroMillions-spel.
«
»
23:35 Radio 2 Dansathon
Actie van Radio2 samen met Kom op tegen Kanker. Peter Van de Veire maakt van vrijdag tot zaterdag 24 uur lang live radio. En dat al dansend. Samen met de andere Radio2-DJ's verwelkomt hij bijzondere gasten in zijn dansstudio op VRT.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers