TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:20 Criminal Confessions
«
»
08:05 Snapped
«
»
09:35 I Am Elizabeth Smart
«
»
11:10 Criminal Confessions
«
»
12:05 Snapped
«
»
13:50 Cold Justice
Een docureeks waarin de voormalige aanklager Kelly Siegler en forensisch onderzoeker Yolanda McClary onopgeloste zaken in de Verenigde Staten heropenen en proberen op te lossen.
«
»
14:45 World's Most Evil Killers
Een onderzoek naar een Poolse seriemoordenaar die bekend kwam te staan als The Scorpion. Hij vermoordde negen vrouwen en viel elf anderen aan in een zeer verwoestende golf van geweld.
«
»
15:40 Murder in the 21st
Het vredige stadje Mountain City wordt opgeschrikt wanneer een jong stel op brute wijze vermoord wordt aangetroffen in hun huis. Terwijl de politie op zoek gaat naar de moordenaar, ontdekken ze een familie die verstrikt is in geheimen en leugens.
«
»
16:40 Murder in the 21st
Een jonge, zwangere vrouw treft men dood aan na een ogenschijnlijke zelfmoord in Saginaw, MI, maar familie en vrienden geloven het niet. Terwijl de politie intens zoekt naar de waarheid, ontdekken ze een schokkend geheim dat ze nooit hadden verwacht.
«
»
17:40 Murder in the 21st
Een plotselinge ziekte neemt bezit van een geliefde arts, haar familie hulpeloos achterlatend als de ziekte een fatale wending neemt; het onderzoek naar haar dood neemt haar familie mee op een reis naar het duistere hart van een monster.
«
»
18:35 Criminal Confessions
Een bestuurder houdt een schietpartij van zeven uur, doodt zes mensen en verwondt er twee ernstig.
«
»
19:30 Snapped
Verpleger Charles Cullen is een van Amerika's productiefste seriemoordenaars. De politie zegt dat hij misschien 400 mensen heeft vermoord. Cullen zegt dat hij barmhartig was en een einde maakte aan hun pijn. Een blik op zijn motieven.
«
»
20:30 Ctrl+Alt+Desire
Met intieme toegang tot de veroordeelde moordenaar Grant Amato, ontrafelt 'CTRL+ALT+DESIRE' een aangrijpend verhaal over obsessie, eenzaamheid en familieproblemen.
«
»
21:30 Ctrl+Alt+Desire
Met intieme toegang tot de veroordeelde moordenaar Grant Amato, ontrafelt 'CTRL+ALT+DESIRE' een aangrijpend verhaal over obsessie, eenzaamheid en familieproblemen.
«
»
22:25 Ctrl+Alt+Desire
Met intieme toegang tot de veroordeelde moordenaar Grant Amato, ontrafelt 'CTRL+ALT+DESIRE' een aangrijpend verhaal over obsessie, eenzaamheid en familieproblemen.
«
»
23:25 Rizzoli & Isles
Vandaag start het moordproces van Paddy. Maura en Jane ontdekken een geheim van Paddy en Hope. Maura moet nu een kant kiezen. Korsak praat over het tragische verleden van Cavanaugh.
«
»
00:20 C.S.I. New York
Het team gaat naar Brooklyn om de moord op een succesvolle zakenman te onderzoeken. Het onderzoek wijst uit dat de man nog steeds verbonden was met zijn oude buurt, hoewel hij daar allang weg was.
«
»
01:15 FBI: Most Wanted
Nadat een tech-ondernemer is ontvoerd op een rave in Brooklyn, wordt hij doodgeknuppeld aangetroffen op zijn landgoed in Connecticut. Remy en het team duiken de wereld van psychedelica in om zijn moordenaar te vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers