TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man beweert gefilmd te zijn in het pashokje van een kledingwinkel. De eigenaar van de winkel ontkent iets met de beelden te maken te hebben.
«
»
08:10 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:25 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders gaan op vakantie naar een schijnbaar perfect toevluchtsoord op het eiland.
«
»
08:45 Maya de Bij
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: het komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is. Maya, moedig als ze is, wil dat gevaar wel eens van dichterbij bekijken.
«
»
09:00 De avonturen van K3
De meisjes zingen op de slotshow van het uitvinderssalon in San Diego. John Peter is er ook en toont zijn nieuwe uitvinding, de tele-transporteur. Hij test zijn uitvinding uit op Hanne en X, maar dan gaat het helemaal mis.
«
»
09:10 Trolls: The Beat Goes On!
Terwijl koningin Poppy een periode van vrede in Troldorp viert met feesten, wedstrijden en speciale festiviteiten, probeert Knoest om meer lol te hebben met een potje 'verover de vlag'.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Deze week kookt Sofie met Eline De Munck. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Frikadellen met peren en nieuwe patatjes.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Familie
Mieke wil dat Vanessa het bijlegt met Mathias. Benny vindt dat Mathias meer voor zichzelf moet opkomen. Zjef heeft Rudi iets te vertellen.
«
»
12:25 Milo
Milo krijgt lieve afscheidswoorden van No Direction en ook de volgende ochtend wordt ze wakker met lovende woorden voor de hit van Liam op de radio.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Jenny wil dat Amélie Jonas met rust laat. Patrick heeft geen oren naar het advies van Benny. Peter vindt geen steun bij Véronique en krijgt er bovendien flink van langs van Anna.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Er is een gaslek in een plaatselijke fabriek, waardoor er drie mensen worden opgenomen. Liza is op televisie verschenen en krijgt daarna een baan aangeboden als presentatrice van een medisch programma. Dick vertrekt naar Amerika.
«
»
15:25 White Collar
Peter wordt beschuldigd van de moord op Senator Pratt, en Elizabeth smeekt Neal om Peter koste wat het kost te helpen.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
Helene nodigt Fonne, een clochard, uit voor het kerstdiner. Magda wil haar overtroeven en neemt hem in huis. Kevin probeert zijn nieuwe vriendin Luna te overtuigen dat hij rijk is.
«
»
17:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
De agenten schrijven een boete uit van 1.484 euro omdat een chauffeur geen verzekering en geen geldig inschrijvingsbewijs kan voorleggen. Een professionele chauffeur belt achter het stuur en verliest zijn rijbewijs voor vijftien dagen.
«
»
18:20 Milo
Milo hoort hoe Liam haar verdedigt tegenover Aron en komt te weten dat de radio een zoektocht is gestart naar wie de backing vocal van Liam is. Jasmien probeert weer close te worden met Victorine.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Joris benadert Jan. Vanessa is in alle staten wanneer Mathias eist om Victor te zien. Mieke geeft haar goede raad. Yoko worstelt nog steeds met wiskunde en besluit haar hoofd leeg te maken.
«
»
20:40 Erfgenaam Gezocht
Axel gaat verder op zoek naar de erfgenaam van Luc Sleeuwagen. Vervolgens trekt hij van Kortrijk naar de andere kant van het land voor de zaak van Adeline Van Kerckhoven.
«
»
21:45 Helden van hier: Politie Aalst
De vrieskou valt over Aalst. Simon en Ninke worden opgeroepen voor een oude buurman die voor rookoverlast zorgt met zijn kolenkachel. De donkere winter zorgt ook voor veel inbraken. Mattias en Kevin snellen ter plaatse om inbrekers te arresteren.
«
»
22:55 Telefacts
Wekelijks Belgisch actualiteitenprogramma dat documentaires toont over een breed scala van onderwerpen, waarvan de meeste algemeen bekende recente gebeurtenissen zijn.
«
»
23:45 Camping Coppens
Het is alle hens aan dek, want het is hoogseizoen op de camping. De start van de zomer betekent ook dat de bekendste Zweedse feestdag eraan komt: Midsommar.
«
»
00:55 White Collar
Peter wordt beschuldigd van de moord op Senator Pratt, en Elizabeth smeekt Neal om Peter koste wat het kost te helpen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers