TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Het liefdesavontuur van Debbie en Paul in Spanje neemt een onverwachte wending. In Frankrijk wordt de leegte bij Petri opgevuld door de entree van een nieuwe single. In Thailand moet Martijn toch echt zijn gevoelens gaan uiten.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
De eerste individuele uitdaging betreft streetwear, de meest relevante en geïndividualiseerde stijl in de modewereld. De deelnemers creëren baanbrekende looks om de aandacht te trekken van hun coole gastjurylid, social media fashion-icon Wisdom Kaye.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Achter gesloten deuren
Gerard heeft een leuke baan en zijn aanstaande vrouw is zwanger van hun eerste kind. Niets staat een zonnige toekomst in de weg, zeker nu ze gaan trouwen. Ware het niet dat Gerard al getrouwd is.
«
»
12:35 MasterChef Australië
De fans en de favorieten krijgen tien minuten de tijd om een gerecht te bereiden dat zal bepalen welk team de volgende eliminatieproef zal moeten spelen.
«
»
14:05 Project Runway
De ontwerpers moeten in een spookhuis slapen om inspiratie op te doen. Als ze de nacht overleven, krijgen ze twee dagen de tijd om een spookachtig chique maskeradejurk te ontwerpen voor een show met de bekroonde actrice Taraji P. Henson.
«
»
15:10 Achter gesloten deuren
Dian neemt een verregaande stap in de hoop het bedrijf van haar man te redden. De beslissing legt namelijk een bom onder haar huwelijk met Martin.
«
»
16:10 B&B zoekt Lief NL
Bram raakt steeds meer verwikkeld in een tweestrijd, want de twee dames die hij over de vloer heeft, hebben allebei potentie. Ed grijpt in Portugal op een onbewaakt moment zijn kans om Marian helemaal voor zichzelf te hebben.
«
»
17:25 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay en zijn team doen er alles aan om het restaurant Stone's Throw in Seymour in Connecticut te renoveren.
«
»
18:10 De Pfaffs
Er gaat geen dag voorbij of Sam wordt verrast door zijn trouwe viervoeter Angie. Kelly is druk in de weer met het huishouden. Bompa gaat ondertussen een pintje drinken in zijn stamkroeg en wordt ´s nachts thuisgebracht door een vriend.
«
»
18:50 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:20 Blind Getrouwd UK
De groep staat opnieuw tegenover de experts op de bank tijdens de derde Commitment Ceremony. Voor sommigen is het een kans om hun successen te vieren, terwijl anderen de harde waarheden onder ogen moeten zien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers