TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:15 SOS Piet
Piet schiet te hulp bij de bereiding van ajuinsaus, jagersaus en chocolademuffins.
«
»
16:45 Chez Bompa Lawijt
Iedereen is opgelucht dat de vakantie van nonkel Karel er bijna opzit. Maar dan belt zijn dochter Mariëtte vanuit Portugal dat ze een weekje later naar huis komt. Nonkel Karel blijft ook nog even in de Ardennen.
«
»
17:20 Nonkel Jef
Een mooie jonge vrouw komt aan in het dorp en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Wanneer zij naar Louis vraagt, komt Magda dat onmiddelijk te weten en gaan de poppen aan het dansen.
«
»
17:55 Sturm der Liebe
Turbulente, opwindende, grappige en romantische verhalen die verband houden met vriendschap, liefde en relaties tussen de gasten en het personeel van Hotel Fürstenhof, een luxueus Beiers hotel.
«
»
18:50 SOS Piet
Piet schiet te hulp bij de bereiding van ajuinsaus, jagersaus en chocolademuffins.
«
»
19:25 Hallo België!
Bea legt zich toe op astrologie en leest kaarten voor Marta. Roger staat voor een moeilijke beslissing: hij kan fuseren met een ander bedrijf, maar hij vindt het moeilijk om de leiding uit handen te geven. Hij vraagt raad aan Astro Bea.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers