TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verken een mozaïek van dinosaurussen, een textielwereld met stoomtreinen en golf.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina speelt met de hond Babaki. Ze gebruikt een hoedje om te apporteren. Babaki brengt het terug.
«
»
06:10 Simon
Simon krijgt van Ferdinand te horen dat er een nieuwe megaglijbaan is geïnstalleerd. Hij wordt gelijk enthousiast, maar wordt toch een beetje bang als hij ziet hoe groot de glijbaan is.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:30 Odo
Leonardo's moeder is naar de dokter en hij is bezorgd. Odo wil helpen zijn gedachten af te leiden.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Elodie speelt op haar xylofoon in de klas en iedereen juicht haar talent toe. Lu, die dezelfde reactie verwacht, probeert xylofoon te spelen, maar stuit op stilte. Dit maakt Lu van streek.
«
»
06:40 Monty & Co
Eddie is het beu dat hij altijd praktisch is. Hij wil aan een nieuwe, geheime hobby beginnen. De anderen proberen erachter te komen wat deze hobby is. Eddie onthult uiteindelijk dat hij tango-lessen neemt.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en Mitzi zijn vastbesloten om rupsen uit hun tuin te jagen, maar Harry vertelt hen dat er 's nachts een wezen langs zal komen om te helpen. s Nachts sluipen de kinderen naar buiten om het mysterieuze wezen te zien.
«
»
07:00 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory wil iets leuks laten zien tijdens het vertelrondje, maar nadat een klasgenootje over zijn speelgoed vertelt, vindt hij zijn eigen spullen niet cool genoeg om aan de klas te laten zien.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. Saïd en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie krijgen van Alberto te horen dat Prinses Albertia komt uit het verre Oosten.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine bakt koekjes. Samson en Marie vinden ze slecht, maar dat durven ze niet te zeggen om Florentine niet te schofferen. Florentine blijft er bakken.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Slippy, Ella en Madhu doen mee met een raadselrace, maar Ilo en Gem gooien roet in het eten door de punten te pakken van een hele grote ster. Slippy geeft het op, maar Ella gaat door en komt bij een superreus bijna in een supernova terecht.
«
»
07:45 De Smurfen
Brilsmurf speelt de baas over alle Smurfen. Lolsmurf besluit om hem te laten strijden om een denkbeeldige titel die alleen aan de beste Smurfen wordt toegekend.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
De Wilton heeft alweer geen ster te pakken! Teleurgesteld beslist Senior om het hotel te verkopen.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Een gekke epidemie van de hik zorgt ervoor dat de Romeinen heel Lutetia in quarantaine plaatsen. Idéfix moet de hulp inroepen van de druïde Amnesix, die in het woud woont, maar de Romeinen zijn van plan de druïde te ontvoeren om Monalisa te genezen.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Iedere keer als de postbode langskomt bij de boer, wordt Bitzer overgenomen door zijn hondeninstincten. Dat resulteert in verscheurde post en een boze boer. Shaun besluit te helpen door de rol van therapeut op zich te nemen voor Bitzer.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat vinden clips van spitsmuizen die de conga doen, een paar alpaca's die een kalkoenfeest binnenvallen met de verkeerde kostuums aan en een heel koud pinguïnzwembadfeest.
«
»
08:35 Zotte dieren
Zelfs natuurpresentator David Battenberg is niet immuun voor domme dieren die zich slecht gedragen.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Ontdek verscheidene krabben en een brutale kameleon die met een banaan speelt.
«
»
09:05 Bumba
Bumbum is in gevaar. Gelukkig redden Bumba en Zinzi hem. Daarna dansen ze van vreugde.
«
»
09:10 Simon
Simon gaat op schoolreis en hij kan niet wachten om alle dieren te zien. Het enige wat hij uiteindelijk tegenkomt is regen en een kever.
«
»
09:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
09:30 Odo
Odo ontmoet een muis die weigert zijn vriend te zijn omdat hij uilen niet vertrouwt.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu raakt gefrustreerd als Gus weigert mee te doen aan een spel waarbij je elkaar na doet.
«
»
09:40 Monty & Co
Lulu wil in haar eentje een kasteel maken voor haar prinsessenpoppen. Ze wijst de hulp van Eddie af en stormt boos naar buiten. Als Monty in de problemen raakt en om hulp vraagt, ziet ze het nut in van samenwerken.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy morsen per ongeluk Harry's pot met eten tijdens het spelen. Ze proberen de situatie op te lossen door een nieuw gerecht te maken, maar ze hebben alleen rotte groenten in de tuin.
«
»
10:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory sluipt weg om stiekem met zijn vriendjes een griezelige film kijken. Maar als hij 's nachts bang wordt van schaduwen en geluiden in de kamer, heeft hij spijt van zijn beslissing.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie kijkt in het broedhuisje naar een kuikentje dat uit een ei komt. Het liefst zou hij hier de hele dag willen blijven maar Luc heeft meer te doen. Appie besluit zelf een nestje te bouwen en een eitje uit te broeden.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Met zijn grote mond vertelt Tarik dat hij al menige tombola heeft gewonnen. En nu wil hij ook de Tombola van Samson en Marie winnen. Dit doet hij door vals te spelen.
«
»
10:30 Tik Tak
Een mozaïek leeuw, de discodans van ridders en Boek Jongen maakt een bed met behulp van magie.
«
»
10:35 Bumba
Bumbalina bouwt een hoge blokkentoren. Daarna vangt ze een ananas en leert ze dit woord.
«
»
10:40 Simon
Simon en Lou maken een sneeuwpop wanneer ze ineens worden gebombardeerd door sneeuwballen.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
11:00 Odo
Odo organiseert een lunch voor de Kampleider en Inspecteur Veren. Hij wil chique eten serveren.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu helpt Barnaby wanneer deze spijt heeft dat hij zijn roly poly kever niet heeft laten zien.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu hoort een verhaaltje over een prinses en nu wil ze er een zijn. De anderen zijn haar dienaren.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy willen graag feestvieren en zien wat anderen voorbereiden voor het Deelfestival.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Technisch gezien is Karen maar een steen, maar voor Cory is Karen ook zijn beste vriendin. Dus als ze vermist is en niemand haar kan vinden, is Cory vastbesloten haar overal te zoeken.
«
»
11:45 Casper en Emma
Op een rustige dag mag Casper een klant in de winkel helpen. Casper vindt het geen moeilijk werk maar de winkeleigenaar legt hem uit wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een winkel.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie heeft zin in frietjes en gaat daarom naar de snackbar. Ze hoeft niets voor Samson mee te nemen. Maar ze weet wel beter: zodra ze terug is, wil Samson toch altijd een frietje proeven. Maar deze keer hoeft hij echt niets, zegt hij.
«
»
12:00 Molang
Molang, Piu Piu en hun vrienden bouwen piramides in de extreme hitte. Omdat het water op is, bieden Molang en Piu Piu aan om water te gaan zoeken. Onderweg komen ze een leeuw tegen en schuilen ze in een bloemenveld.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan op zoek naar de verjaardagsster voor Priya. Ze proberen een saaie rode bol op te leuken, maar een flaire vernielt alles. Toch is Priya enorm blij, want haar vrienden weten zo goed wat ze leuk vindt.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella morst spul op de oude foto's van pap en mam. Dan stelt ze voor om de oude herinneringen na te doen en nieuwe foto's te maken. Helaas mislukken de meeste foto's, maar ze hebben wel samen hele fijne nieuwe herinneringen gemaakt.
«
»
12:30 De Smurfen
Grote Smurf, Wilgensmurf en Hippe Smurf proberen Gargamels moeder te imponeren nadat ze gevangen zijn genomen door diens zoon.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
De helden vinden de bal van Chevrotine terug, de hond van de grote Gallische leider die bij Lutetia is verslagen. Zich niet bewust van de historische waarde van dit kostbare voorwerp, neemt Turbine het mee naar buiten om ermee te spelen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina leent Sharko haar slippers. De haai vindt ze mooi en wil ze niet teruggeven. Zig maakt gebruik van het feit dat de zeemeermin haar magische benen kwijt is en probeert haar op te eten.
«
»
13:00 Mega Mindy
Als oma opa's oude rommel weggooit, gooit ze per ongeluk een belangrijke geheime kaart weg. Helaas heeft de commissaris hem al gevonden. De kaart leidt het stel naar een gevaarlijke verlaten tunnel.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
De vader Zouk vindt de toverstaf van een van zijn voorouders. De tovenaar besluit samen met zijn vrouw de vermogens van het voorwerp te gaan testen, op een plek ver weg en veilig voor iedereen.
«
»
13:40 Presto's magische school
Vincent en Violet creëren een 'magie en dieren' sectie op hun website. Ze staan voor een unieke uitdaging: wie kan het beste een magische truc uitvoeren met het huisdier van de ander? Beiden gaan aan het werk.
«
»
13:50 Coop Troep
Wanneer Puppy Mac alleen naar het park wil lopen, overtuigt de troep Sam om hem te laten gaan, omdat ze hem de hele weg in de gaten zullen houden. Maar wanneer elk lid zijn dekmantel verraadt, rent Mac weg en leidt hen op een dolle achtervolging.
«
»
14:00 Nachtwacht
De krachten van de Nachtwacht worden gestolen door de Safnari.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary vindt nog meer dierenfilmpjes uit de archieven, waaronder beelden van een gorilla die ontdekt dat een natte boomstam gevaarlijk kan zijn en een vogeltje dat het gevaar vlak achter zich mist, in de vorm van een wolf.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary heeft nog meer maffe dierenvideo's gevonden, waaronder apen met vreselijke kapsels.
«
»
14:40 De Smurfen
Hippe Smurf probeert een puist te genezen met magie, maar hij verandert per ongeluk in een hagedis.
«
»
14:50 Rox
Een Stradivarius is de duurste viool in de wereld. Een mysterieuze dief heeft er een gestolen net als een bekende violist een optreden moet geven in een theater. Het team van Rox leidt het onderzoek naar de diefstal.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl een eeuwig conflict woedt tussen de families van Bob en Oggy, ontdekken Piya en Kevin een gemeenschappelijke passie: Lucha Libre. De twee stooges zullen alles doen om deze ondraaglijke vriendschap te verbreken.
«
»
15:30 Wannabe's
Een spannende dag voor Said, want hij kan wereldkampioen worden in een online racegame. Maar dan ontdekt Said dat Trix zijn computertafel omgebouwd heeft tot een mega carsimulator. De vrienden willen niet zomaar aan de zijlijn staan, ze rijden mee.
«
»
15:50 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
15:55 Zouk
Zouk neemt wat een gewone gum lijkt te zijn uit de werkplaats van haar vader.
«
»
16:05 Abraca
Lulu voelt zich geïsoleerd, en met haar magische muiltjes wordt Lulu prinses Lucienne.
«
»
16:30 Presto's magische school
De studenten posten video's van trucs op het internet. Lisa is bang dat Nica geen likes zal krijgen voor haar truc, dus creëert ze een programma die Nica automatisch likes geeft. Deze heeft echter een bug en Nica krijgt opeens vier miljoen fans.
«
»
16:45 Coop Troep
Reggie belt de troep omdat hij wil leren dansen met Agnes en Agnes belt de troep omdat ze een foto van zichzelf wil voor Reggie. Terwijl Clive Reggie les geeft, neemt Flo Agnes mee op een gekke fotoshoot.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De kudde is vrij voor een meidenavond en laten Bitzer op Timmy passen. Het duurt niet lang voor de kleine duidelijk heeft gemaakt wie er de baas is.
«
»
17:05 Spring
Karima en Emma ontdekken wat Joost uitspookt in het stookkot. Evert lijkt spoorloos verdwenen en Emma maakt zich ongerust. Joost heeft Evert meegenomen naar het autokerkhof. Evert komt daar in een benarde situatie terecht.
«
»
17:25 Spring
Joost tracht snel alle sporen uit te wissen in het stookkot. David en Karima zijn net op tijd om hem op te pakken. Evert moet al zijn cd's afgeven, waardoor het einde van Radio Spring in zicht is.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gevierd als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Oggy sluit een deal met de kakkerlakken: in ruil voor voedsel brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Gloria en haar team strijken neer in Torhout, bij de supersportieve familie Breemersch. De familie daagt haar niet alleen uit met een potje armworstelen, maar ook met een gigantisch klimparcours én geiten in hun tuin.
«
»
18:20 GameKeepers
De GameKeepers komen terecht op een miniatuurtrein, waar ze raadsels moeten oplossen terwijl ze uit de klauwen moeten blijven van de gestoorde kaartjesknipper. Kunnen ze de trein stoppen voor ze de afgrond in storten?
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Soekie wil het onderwijssysteem veranderen en beslist dat de school elke dag om 6 uur begint en eindigt om 17 uur. Niemand is akkoord. Alle leerlingen hebben slaaptekort en slapen tijdens de les. Soekie houdt vol, want ze wil geschiedenis schrijven.
«
»
19:00 Ayo-Skate
Otis staat voor een moeilijke keuze: samenwerken met Tess of zijn droom opgeven? Hun eerste gezamenlijke les verloopt stroef. Kunnen ze hun verschillende stijlen combineren om verdere spanning te vermijden?
«
»
19:20 Spellbound
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers