TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Grantchester
Kort voor haar overlijden vraagt een gewonde, jonge vrouw naar Sidney Chambers. Als blijkt dat er moord in het spel is en Sidney de vrouw kort voor haar dood nog gesproken heeft, gaan hij en Geordie op onderzoek uit.
«
»
03:15 Death in Paradise
Een Engelse toerist wordt vermoord, en het doet detective Poole denken aan een vergelijkbare moord die hij in Londen behandeld heeft. Een voormalig collega van Richard Poole komt naar Saint Marie.
«
»
04:10 Midsomer Murders
Mysterieuze gebeurtenissen leiden ertoe dat een bewoner gelooft dat de geest van Jonathan Lowrie door de gemeenschap dwaalt. Bovendien wordt het lichaam van een van zijn familieleden gevonden.
«
»
05:05 Midsomer Murders
Mysterieuze gebeurtenissen leiden ertoe dat een bewoner gelooft dat de geest van Jonathan Lowrie door de gemeenschap dwaalt. Bovendien wordt het lichaam van een van zijn familieleden gevonden.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown ontdekt dat een moordenaar het nieuwe miniatuurdorp van Kembleford gebruikt om moorden te plannen. Daarnaast moet hij na het vertrek van Mrs McCarthy op zoek naar een nieuwe hulp.
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
De beroemde chef-kok Prunella Gladwell komt naar St Vincent's Convent om een aflevering van haar tv-kookwedstrijd op te nemen. Als een van de deelnemers sterft is het aan zuster Boniface om de moordenaar te vinden.
«
»
07:50 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een astronoom, die tijdens een zeldzame planetaire gebeurtenis van een hoge klif is gevallen. Ondertussen koestert Neville romantische gevoelens.
«
»
08:55 Murdoch Mysteries
Een vriend uit de kindertijd van Murdoch waarschuwt hem voor een dreigend gevaar. Samen reizen ze naar Algonquin Park om een moordzaak die al dertig jaar onopgelost is te onderzoeken.
«
»
09:50 Joanna Lumley's India
Joanna reist van het meest zuidelijke punt van het land tot aan de voet van de Himalaya. In Madurai bezoekt ze de veelkleurige en oogverblindende Minakshitempel.
«
»
10:45 Antiques Roadshow
Fiona en het team bezoeken het Ulster Folk Museum vlak bij Belfast. Onder de meegebrachte schatten onder andere een bijzondere zwarte opaal, en paar griezelige poppen en medailles die werden toegekend voor de Paasopstand in Dublin in 1916.
«
»
11:45 New Tricks
Brian vindt het moeilijk om zijn verlangen naar alcohol onder controle te houden. Het team onderzoekt ondertussen de dood van een student opnieuw.
«
»
12:50 Miss Fisher's Murder Mysteries
De assistent van een illusionist wordt op het podium onthoofd na sabotage aan de guillotine. De illusionist doet een bekentenis; niet voor de moord op de assistent, maar voor de moord op zijn vrouw tien jaar eerder.
«
»
13:55 Miss Fisher's Murder Mysteries
Bij de omheining van een basis van de Australische luchtmacht wordt het lichaam van een onbekende vrouw gevonden en er wordt een vliegenier vermist. Het lijkt erop dat deze twee zaken verband met elkaar houden.
«
»
15:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de moord op een dinergast bij het Chettam Park House. Een inbreker die de bijnaam `the Creeper' heeft gekregen, terroriseert de omgeving, en de detectives vermoeden dat hij ook hier actief is geweest.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de moord op een dinergast bij het Chettam Park House. Een inbreker die de bijnaam `the Creeper' heeft gekregen, terroriseert de omgeving, en de detectives vermoeden dat hij ook hier actief is geweest.
«
»
16:55 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
18:00 Joanna Lumley's India
Joanna begint haar trip in Bombay. Vervolgens gaat het naar de staat Gujarat in het westen en het exotische Rajasthan. In de haven van Bombay staat ze oog in oog met het monument Gateway of India.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Het team is terug in Ham House in Richmond. De experts bespreken onder andere sieraden die in een compostzak zijn gevonden, een kunstwerk van Derek Jarman en een Omega-horloge ter gelegenheid van de Apollo-Sojoez-ruimtemissie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers