TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:35 Flip This House
Stagiair Chris krijgt zijn kans op succes met zijn eerste 'flip' als projectmanager. Armando vertrouwt zijn stagiair voldoende om hem de touwtjes in handen te geven.
«
»
08:35 Shark Tank
Onder de getoonde uitvindingen zijn een gezondere paneermeel voor vis dips, een uitvinding waarmee huisdieren beter kunnen communiceren en een badjas die naar een hoger plan is getild.
«
»
09:30 Shark Tank
Meerdere uitvindingen worden gepresenteerd, waaronder een zeevruchtenbroodmix, een uitvinding voor communicatie met huisdieren, een nieuwe badjas en een software-oplossing voor vroeg onderwijs.
«
»
10:30 Shipping Wars
Jenn moet een animatronische robotband verplaatsen die bekendstaat als de 'Rock-afire Explosion'. Nieuwkomer Chris Kikelhan verhuist mobiele schuilplaatsen voor tornado's tijdens zijn eerste opdracht.
«
»
10:55 Shipping Wars
Een kapotte band op weg naar Denver bemoeilijkt Marc's delicate levering van een drie meter hoge glazen waterpijp. Samko krijgt de opdracht om een hele schuur te verplaatsen.
«
»
11:20 Below Deck
De koning en koningin blijven het interieur en de kombuis belasten terwijl chef-kok Anthony in een neerwaartse spiraal terechtkomt die hij misschien niet meer te boven komt.
«
»
12:15 Station 19
Ryan neemt het tijdens een training op tegen Jack. Andy wijkt geen seconde van de zijde van haar vader Pruitt, wiens gezondheid zienderogen achteruitgaat.
«
»
13:10 Storage Wars
Kluisjeskoper Barry Weiss, bekend als De Verzamelaar, maakt het veilingproces nog leuker in deze collectie uit de archieven van Storage Wars.
«
»
13:35 Storage Wars
De taxaties bepalen wie er echt wint of verliest. De verzamelaars en experts leren de bieders graag iets nieuws of hebben er gewoon plezier mee. Maar uiteindelijk is er maar één winnaar.
«
»
14:00 American Pickers
Mike en Danielle sluiten zich bij een architecturale bergingsploeg met een bijzondere missie. Ondertussen gaan Robbie en Frank op zoek naar schatten in een oud theater dat een magazijn voor rekwisieten is geworden.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank nemen twee iconische, verroeste 'rat rods' onder handen en transformeren ze weer in de klassieke Amerikaanse auto's die ze ooit waren.
«
»
15:55 Shark Tank
Onder de getoonde uitvindingen zijn een app die mensen verbindt op basis van wat ze haten, een bijzondere uitvinding met kokoswater en een vernuftige oplossing voor een snel ontbijt.
«
»
16:55 Shark Tank
Ondernemers tonen een manier om je heerlijk warm te houden tijdens de feestdagen. Een ondernemer tilt de kerstboom naar een hoger plan, en een directe band voor de kinderen met de kerstman wordt gepresenteerd.
«
»
17:50 Below Deck
De koning en koningin blijven het interieur en de kombuis belasten terwijl chef-kok Anthony in een neerwaartse spiraal terechtkomt die hij misschien niet meer te boven komt.
«
»
18:50 Below Deck
St. David verwelkomt een nieuw bemanningslid dat in het vuur wordt gegooid door gasten die verslaafd zijn aan sociale media. Barbie en Kyle worstelen nadat ze hun relatie naar een hoger niveau hebben getild.
«
»
19:45 Station 19
Ryan neemt het tijdens een training op tegen Jack. Andy wijkt geen seconde van de zijde van haar vader Pruitt, wiens gezondheid zienderogen achteruitgaat.
«
»
20:35 Station 19
Andy treedt toe als brandmeester van de kazerne wanneer Jacks leven op het spel staat. Het team wordt opgeroepen voor een gijzeling. Ondertussen vecht Natasha voor haar carrière en maken Maya en Carina een keuze.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers