TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Alexandra en Tom worden tijdens een passioneel moment betrapt door Yvonne, maar zij belooft te zwijgen. Een pakje van Eleni en Leander brengt Christoph en Alexandra even dichter bij elkaar.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Yesterday
Jack Malik was slechts een worstelende songwriter, maar dat is nu verleden tijd. Na een mysterieuze stroomstoring ontdekt hij dat hij de enige persoon op aarde is die zich de Beatles kan herinneren. Jack wordt razendsnel beroemd.
«
»
16:25 The Simpsons
Maggie wordt per ongeluk meegenomen door nonnen. Lisa heeft een plan om haar terug te krijgen. Ze infiltreert het klooster, maar ontdekt daar cryptische aanwijzingen over een verborgen juweel in Springfield.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Wanneer een vroegere mentor sterft, herinnert Jordan zich het effect van de arrogante chirurg op haar leven en de omstandigheden die leidden tot haar ontmoeting met Garret.
«
»
17:45 Superstore
Amy en Cheyenne doen een cursus bij de Cloud 9 Academy om carričre te maken. Dina en Garrett laten zich strikken om op te passen op de dochter van Glenn, terwijl hij zijn kamer kindbestendig maakt.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam helpt Beverly een feest met een moordmysterie te organiseren voor de familie. Erica krijgt te maken met Barry's arrogantie als ze overweegt om een medische studie te gaan volgen.
«
»
18:50 The Simpsons
Opa besluit na een levensbedreigende crisis om stierenvechter te worden. Maar als hij ermee aan de slag gaat komt hij erachter dat de sport veel te geweldadig voor hem is en wil hij ermee stoppen.
«
»
19:20 The Simpsons
De kerncentrale waar Homer werkt wordt overgenomen door India en Homer moet de boel zien te leiden. Dat gaat hem niet makkelijk af en hij wordt helemaal gek van alle verschillende problemen.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Deacon en Callen vechten voor hun leven, wanneer ze worden aangevallen door een drugskartel dat hun rijke VIP-cliënt wil ontvoeren.
«
»
20:35 The Devil Wears Prada
Andy wordt na haar studie de assistente van de duivelse eindredacteur Miranda Priestly. Andy betwijfelt of ze hier wel heelhuids uitkomt.
«
»
22:40 Accused
Wanneer drag-artiest Kevin valt voor een man die in de kast zit en stiekem een dubbelleven leidt, leidt hun wervelende affaire tot verwoestende gevolgen.
«
»
23:35 The Last Kingdom
Edward probeert om Stiorra terug aan de macht te helpen. Aethelheim heeft een ontmoeting met een vijand en Uhtred probeert Brida te pakken te krijgen.
«
»
00:35 S.W.A.T.
Deacon en Callen vechten voor hun leven, wanneer ze worden aangevallen door een drugskartel dat hun rijke VIP-cliënt wil ontvoeren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers