TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
De bel van de melkherberg doet het niet. Klus zou het probleem heel snel op kunnen lossen, maar hij heeft een ander idee. Lui moet bij de deur gaan zitten en telkens als er iemand binnenkomt, zal Klus in de neus van de postbode knijpen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop heeft een kopje laten vallen. Klus lijmt de scherven en het eindresultaat mag er zijn. Hij wil meteen het herstelde bekertje aan Plop laten zien, maar Klus struikelt en de lijm valt op de rug van Lui.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Het is tijd voor een grote schoonmaak. Plop, Kwebbel en Lui doen samen de schoonmaak in de herberg. Klus had ook beloofd om een handje toe te steken, maar hij kreeg opeens buikpijn.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus is in een ondeugende bui en haalt een grap uit met een lolly. Hij bindt een koord aan het snoepje, legt het op tafel en gaat in de keuken zitten. Als Kwebbel de lolly wil nemen, trekt Klus aan het touwtje.
«
»
06:25 Moominvalley
Moominpapa voelt zich nutteloos en wil op avontuur. Moominmama stemt ermee in en het gezin maakt zich klaar om te vertrekken naar een klein eiland, ergens midden in de zee. Maar Moomintrol kan geen afscheid nemen van Troela. Hij besluit te blijven.
«
»
06:45 De avonturen van K3
Onderweg naar hun optreden krijgt de bus een platte band. De meiden vinden onderdak in het hotel van een K3-superfan. Wanneer één van de meiden plots verdwijnt en laat weten dat ze wil stoppen met K3, vragen ze de hoteleigenares om in te springen.
«
»
07:00 Flin & Flo
Flin en Flo spelen verstoppertje. Na een uur heeft Flo Flin nog altijd niet gevonden. Flo komt op het idee om hem een eng verhaal te vertellen over de onzichtbare draak Schemer. Misschien zal Flin zichzelf dan verraden.
«
»
07:05 Flin & Flo
Flin vraagt zich af waarom mensen hun tanden poetsen. Flo legt uit dat dat moet om je tanden schoon te houden en gaatjes te voorkomen. Flin denkt dat draken hun tanden niet hoeven te poetsen, totdat Flo Flin over Suikerdraak Glukos vertelt.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
Klaasje heeft veel oude spullen liggen en besluit om er kunstwerken van te maken. Ze wil zelfs een kunstkenner inschakelen om alles te laten schatten. Intussen proberen Marcel en Guus de lekkerste taart voor Hanne's verjaardag te bakken.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak. Op het eerste zicht lijkt er niets aan de hand, tot Koen iets verdachts opmerkt. Na acht jaar duikt de gestolen oldtimer van Eric plots weer op.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Lotte Buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:20 Draken: Reddingsrijders
Aggro, Burple en Cutter worden alleen gelaten op de slaapplaats om voor drakeneieren te zorgen.
«
»
08:40 Maya de Bij
Willy gedraagt zich als een lafaard. Maya zorgt ervoor dat hij de drieling moet begeleiden tijdens een uitstapje voor school om hem zijn angsten te helpen overwinnen.
«
»
08:50 De avonturen van K3
Onderweg naar hun optreden krijgt de bus een platte band. De meiden vinden onderdak in het hotel van een K3-superfan. Wanneer één van de meiden plots verdwijnt en laat weten dat ze wil stoppen met K3, vragen ze de hoteleigenares om in te springen.
«
»
09:05 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy bedenkt een creatieve nieuwe manier om haar favoriete verhalen te delen met behulp van een plakboek. CJ is vastbesloten om prijzen te winnen op een activiteitendag voor Jonge Trol-Rangers en leert een belangrijke les.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Een van de memorabele gerechten die Els Pynoo tijdens het reizen at, was kip 'Colombian style'. Deze kip wordt geserveerd met gesmolten mozzarella, een frisse salade met avocado en een lekkere tomatensaus.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Zjef blijft Karl afblokken, maar hij voelt zich steeds meer schuldig en werkt zijn frustraties uit op Louise. Jelle wil de wisseldeal met Yoko bezegelen.
«
»
12:20 De kotmadam
Stef heeft aan zijn prof beloofd dat die in het Snoephuisje mag filmen. Jeanne weigert mee te werken omdat het in de film om een aftands en oud snoepwinkeltje gaat.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Hanne maakt een bucketlist op, maar moet daarbij rekening houden met Quinten. Jonas schakelt Robyn in voor zijn plan met Amélie. Daardoor dreigt hij echter opnieuw te laat te komen bij Brigitte.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Jan is erg achterdochtig wanneer Eric kanker bij een patiënt vaststelt, terwijl enkele maanden geleden nog niets te vinden was. Ingrid identificeert zichzelf met een patiënte die problemen heeft met haar baarmoeder en misschien ook een DES-baby is.
«
»
15:25 White Collar
Peter en Neal wonen een conferentie van de FBI bij. Een dief heeft het gemunt op nieuwe technologie, die daar voor het eerst tentoongesteld zal worden.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:50 De Verraders
Staf heeft opnieuw twintig BV's uitgenodigd in het mysterieuze kasteel voor een spel tussen goed versus kwaad. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
18:25 Milo
Andrea zegt dat de pesterijen van Lou geen invloed zullen hebben op het resultaat van de inspectie. Milo helpt Hilde met de administratie en stuit op een lijst die ze niet kan thuisbrengen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Jan voelt zich schuldig over wat er is gebeurd. Vanessa wil weten wie de persoon is voor wie Mathias hun relatie op het spel heeft gezet.
«
»
20:40 Blind getrouwd
Jorina en Jidse vieren de liefde als kersvers koppel, omringd door hun dichtste vrienden en familie. We maken vandaag kennis met Britt en Jonas.
«
»
22:20 Zillion, the Lost Tapes
Zillion is een geldmachine. De cash wordt er letterlijk in sportzakken naar buiten gedragen. Verschillende keren beroven ex-personeelsleden Verstraeten voor miljoenen euro's. De politie luistert zijn telefoon af.
«
»
23:05 Chicago Fire
Mouch wil zijn imago bijschaven zodat hij een andere bijnaam kan krijgen. Cruz doet mee aan het examen voor luitenant, zonder eerst Severide op de hoogte te brengen.
«
»
00:00 Kotmadam Sarafian
De studenten genieten volop van het studentenleven en feesten erop los. Niet iedereen slaagt erin dit te combineren met studeren en dat begint effect te hebben op hun schoolresultaten.
«
»
01:20 White Collar
Peter en Neal wonen een conferentie van de FBI bij. Een dief heeft het gemunt op nieuwe technologie, die daar voor het eerst tentoongesteld zal worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers