TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Stargate Atlantis
Michael en zijn hybriden nemen de controle over Atlantis over. Hij is op zoek naar de baby van Teyla, die een belangrijke schakel vormt in zijn plan om de Pegasus Galaxy over te nemen.
«
»
15:20 Stargate Atlantis
Sheppard komt oog in oog te staan met een gereïncarneerde Acastus Kolya, die plannen heeft om Atlantis aan te vallen. Een afgevaardigde van de IOC arriveert om Woolsey te vervangen.
«
»
16:15 Married ... With Children
Al heeft een afgrijselijk aanval van kiespijn waardoor hij zelfs niet meer kan slapen. Hij wordt nu gedwongen om een bezoekje te brengen aan Marcy's tandarts.
«
»
16:40 Married ... With Children
Peggy verdenkt Al, nadat hij al een aantal keer later thuis is gekomen, ervan een verhouding te hebben met een vrouw van de schoonheidssalon.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Een groep ontdekkingsreizigers vindt de overblijfselen van de stad Atlantis in een ver sterrenstelsel. Wanneer ze aankomen, ontdekken ze dat deze samenleving wordt bedreigd door een gevaarlijke vijand.
«
»
18:05 MythBusters
De MythBusters onderzoeken of een waterverwarmer van 300 kilo in een torpedo kan veranderen en onderzoeken daarna of een slaapzak kan ontploffen nadat iemand er een wind in heeft gelaten.
«
»
19:10 Parking Wars
«
»
19:35 Rescue Cam
Twee skydivers komen vast te zitten aan het landingsgestel van het vliegtuig. Een achtbaan valt stil. Een middelbare student redt iemands leven door een heimlichmanoeuvre uit te voeren.
«
»
20:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 Driven
Racekampioen Beau Brandenburg krijgt met de komst van de jonge Jimmy Bly een moeilijke tegenstander voor de nieuwe wereldtitel. Joe Tanto, een renner wiens carrière vroegtijdig stopte, krijgt de opdracht Jimmy klaar te stomen voor de strijd.
«
»
22:40 Columbo: Sex and the Married Detective
In één van de spreekslaapkamers van de Allenby Sex Clinic wordt het lichaam gevonden van de seksuoloog David Kincaid. Columbo sluit roofmoord uit omdat buiten de autosleutels niets ontvreemd is.
«
»
00:20 MythBusters
De MythBusters onderzoeken of een waterverwarmer van 300 kilo in een torpedo kan veranderen en onderzoeken daarna of een slaapzak kan ontploffen nadat iemand er een wind in heeft gelaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers