TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Girl in the Bunker
In South Carolina wordt Elizabeth Shoaf, een tiener, ontvoerd en gevangen gehouden in een bunker in het bos. Ze wordt hier vastgehouden door een ontsnapte gevangene, die van haar zijn vrouw wil maken.
«
»
08:10 Buried in the Backyard
Nadat het lichaam van een vermiste jonge moeder wordt ontdekt in een graf achter haar huis, moeten agenten de gecompliceerde relaties van haar verleden en heden onderzoeken om een motief te vinden en haar moordenaar op te sporen.
«
»
08:50 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist wordt, verdenken de autoriteiten hem van illegale activiteiten, maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
09:35 Fear Thy Neighbor
De onofficiële burgemeester van een straat in de buitenwijken botst met de nieuwe buurman die geen respect toont voor de lokale waarden. Meningsverschillen escaleren tot ruzies en eindigen in een gewelddadig conflict dat twee gezinnen vernietigt.
«
»
10:20 World's Most Evil Killers
Een inzicht in de misdaden van Thierry Paulin, die in de jaren tachtig minstens achttien oudere vrouwen in Frankrijk aanviel, beroofde en vermoordde om zijn extravagante levensstijl te financieren.
«
»
11:15 Pretty Little Stalker
Een gekweld jong meisje raakt geobsedeerd door Lorna Sisco, de auteur van een reeks zelfhulpboeken over persoonlijke ontwikkeling. De auteur is onlangs naast het meisje komen wonen.
«
»
12:50 Buried in the Backyard
Nadat het lichaam van een vermiste jonge moeder wordt ontdekt in een graf achter haar huis, moeten agenten de gecompliceerde relaties van haar verleden en heden onderzoeken om een motief te vinden en haar moordenaar op te sporen.
«
»
13:45 Snapped
Wanneer een jonge vader vermist wordt, verdenken de autoriteiten hem van illegale activiteiten, maar een onthulling over de moeder van zijn kinderen zet het onderzoek op zijn kop.
«
»
14:40 The First 48 Presents Critical Minutes
Een familie wordt uit elkaar gerukt door een tragische moord op zes mensen in hetzelfde huis.
«
»
15:35 The First 48 Presents Critical Minutes
Drie benaderingen van verdachtenverhoren worden belicht. In Cleveland voeren rechercheurs gesprekken met de verdachte in de zaak van een vermoorde moeder. In Harris County wordt de vriend van een vermiste vrouw aan een verhoor onderworpen.
«
»
16:30 Deadly Lust
Na jaren van vermeend seksueel misbruik door Victor Barnard, leider van de religieuze sekte The River Road Fellowship, vertrekken twee dappere jonge meisjes en geven de man aan bij de autoriteiten. Genevieve Kelley verdwijnt met haar dochter Mary.
«
»
17:35 Deadly Lust
Op 22 oktober 1989 wordt de elfjarige Jacob meegenomen door een onbekende ontvoerder. John en Julieanne Dimitrion pleiten schuldig aan het oplichten van huiseigenaren in Hawaï, maar rechtsextremisten helpen hen mogelijk om van het eiland af te komen.
«
»
18:35 Buried in the Backyard
Nadat een huiseigenaar een gemummificeerd lijk ontdekt in een vat onder zijn huis, moeten detectives een reeks verborgen aanwijzingen zien te verzamelen om de moordenaar te vinden.
«
»
19:30 Snapped
Na haar scheiding wil Shelly Arndt opnieuw beginnen met Darcy Veeder Jr. Maar na veertien jaar relatie eindigt een familiereünie in een tragedie als er brand uitbreekt en Darcy zichzelf niet kan redden. De onderzoekers vermoeden opzet.
«
»
20:30 Fear Thy Neighbor
De bergweg tussen hen houdt twee oude buren er niet van elkaar te pesten. Kleine incidenten laten hun jarenlange vijandigheid escaleren naar een bloedige confrontatie, waarbij grenzen van eigendommen veranderen in een strijd tot de dood.
«
»
21:30 World's Most Evil Killers
Een onderzoek naar serieverkrachter Stephen Port, ook bekend als de Grindr Killer. Hij heeft gebruik gemaakt van sociale netwerken voor homo's om zijn slachtoffers te vinden.
«
»
22:25 Rizzoli & Isles
Nadat Elmore Gregory wordt vermoord, meldt Dante Morgan zich als getuige van deze moord. Hij verklaart dat de bendeleider Terence Jones de moordenaar is. In de nacht voor de rechtszaak verlaat Dante zijn hotel en wordt vervolgens zelf vermoord.
«
»
23:20 CSI: Crime Scene Investigation
Catherine en Vartann vinden in een hotelkamer een drugslaboratorium terwijl de ontdekking van het lichaam van een vrouw Ray en Nick naar een duistere, ondergrondse fetishomgeving leidt.
«
»
00:20 FBI: Most Wanted
Nadat een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw wordt ontvoerd, onderzoekt het team of de ontvoering een ongepland haatmisdrijf was of dat ze een specifiek doelwit was. Jess en Sarah worstelen met de opstandige houding van Tali.
«
»
01:15 Shades of Blue
Harlee komt oog in oog te staan met Miguel, die zijn donkerste kant onthult.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers