TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een voedselmozaïek van een blokhut, een brutale kameleon speelt met een kleurrijke spin en het Boekenmeisje maakt een drone.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon en Gaspard hebben een hut op zolder gemaakt, waarin Mamie een verhaaltje voorleest, maar als de kinderen eenmaal in bed liggen, breekt er een storm uit en Gaspard, bang, wil zich bij zijn grootouders voegen; het avontuur begint.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. De kameraadjes kunnen helpen.
«
»
06:30 Odo
Odo volgt zijn kevervriendje Scuttle en raakt per ongeluk opgesloten in de hut van de kampleider. Terwijl ze wachten tot ze worden gered, houdt Odo de moed erin met een pingpongbal en een blik perziken.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Gus nodigt Lu uit om een spelletje te spelen, maar hij verwacht dat ze zich aan de regels houdt. Maar Lou gebruikt liever haar verbeelding. Uiteindelijk stelt ze een spel voor dat iedereen leuk vindt.
«
»
06:40 Monty & Co
Monty probeert te werken, dus eist hij stilte. Wanneer de bel van Klok niet werkt, vreest Monty dat hij haar op de een of andere manier schade heeft toegebracht door zijn wens. Gelukkig lost Eddie het probleem van Klok op met een beetje olie.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Om Lucy's hut te vieren, wil Edmond een feestje organiseren met thee en wilde aardbeien.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory krijgt een lekke band terwijl hij bumperbal oefent met zijn vrienden. Iedereen maakt zich zorgen, omdat de grote wedstrijd al over een paar uur van start gaat. Dokter Wisserbril probeert hem te repareren.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia heeft een op afstand bestuurbare raceauto gerepareerd. Saïd wil ermee spelen. Dan trekt Anna de controller uit Saïds handen. De raceauto springt de lucht in en komt met een smak op de grond.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester gaat vandaag niet naar het gemeentehuis omdat het foppertjesdag is.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie verneemt dat Samson met Florentine gaat ravotten, is Marie verbaasd. Als Marie aan Samson vertelt dat hij wel eens vuil zou kunnen worden en dan in bad moet, heeft Samson helemaal geen zin meer.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Maggie geeft zichzelf een update en dan komt Mags tevoorschijn. Een paar roekeloze acties later proberen Ella, Slippy en Madhu de oude Maggie weer terug te halen.
«
»
07:45 De Smurfen
Wanneer hun oogst wordt verwoest door een plaag, ontdekken de Smurfen een sluw plan van Gargamel om hen naar zijn akkers te lokken.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior probeert een broodrooster te repareren. Wanneer hij het toestel test, veroorzaakt hij een kortsluiting met grote gevolgen voor de gasten...
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Een mysterieuze dief raast door Lutetia, maar de Romeinen brengen telkens de gestolen buit terug.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Iedereen is in zijn nopjes en kan niet wachten tot de voetbalwedstrijd op televisie zal worden uitgezonden. Wanneer er echter een vliegtuig tegen de antenne aanvliegt, wordt het beeld verstoort. Bitzer moet het oplossen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Sommige beestjes zijn dol op hun buikje laten kietelen. Alice de chinchilla doet gezellig mee.
«
»
08:35 Zotte dieren
Ga mee met Gary op zoek naar de grappigste staart-achtervolgende, ballon-knallende huisdieren.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Er is een Inuit-disco en een magisch behang met kwallen erop. Boekenjongen maakt een achtbaan.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Simon en Gaspard helpen opa om Elvis een bad te geven, maar de hond heeft een hekel aan baden en rent weg. Simon en Gaspard proberen elke truc om Elvis terug te krijgen, maar hebben geen geluk. Dit is een missie voor Super Rabbit.
«
»
09:15 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
09:30 Odo
Odo en Leonardo moeten samenwerken om een beeld te maken van hun favoriete activiteit op het kamp. Odo vindt het eerst lastig om met Leonardo om te gaan, maar hij ontdekt dat hij verrassende dingen kan leren over een nieuwe vriend.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu wil dat Biba alleen met haar speelt en raakt van streek als Biba anderen erbij betrekt.
«
»
09:40 Monty & Co
Lulu ziet niet in waarom ze, alleen omdat ze de jongste is, eerder naar bed moet dan de anderen. Ze doet alles wat ze kan om op te blijven.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy moeten hun kamer opruimen, maar deze taak loopt uit op een ruzie. Ze besluiten daarom het bos op te ruimen om te bewijzen dat hun methode het meest effectief is.
«
»
10:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Om te ontsnappen aan de bemoeizuchtige Chrissy, vraagt Cory zijn ouders of hij eindelijk een eigen kamer mag krijgen. Maar als hij die eindelijk krijgt, voelt het toch niet helemaal goed.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Op fopjesdag wil Marie Trees eens foppen. Ze geeft haar een magisch penseel. Al wat er geschilderd wordt verdwijnt. Marie laat Trees een paar dingen schilderen die ze zelf laat verdwijnen.
«
»
10:30 Tik Tak
Een kat en een muis, een kameleon speelt met een ananas. Het Boekenmeisje maakt een zandbak.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Op een mistige dag buiten spelen bij hun grootouders, ontdekken Simon en Gaspard een koe in de tuin. Oma kent Roussette goed, die vaak verdwaalt. Ze moet terug naar de boerderij worden gebracht, maar de twee broers zijn niet gerustgesteld.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
11:00 Odo
Odo mag op een huisdier letten, Freddy de slak, en hij heeft er zin in. Odo heeft altijd al een huisdier willen hebben. Hij hoopt dat hij er eentje kan krijgen als hij bewijst dat hij een goede slakken-oppas is.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Een gewone dag op school wordt op zijn kop gezet wanneer Gus een stofzuiger ontdekt.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu vraagt Monty om op haar poppen te passen, maar hij merkt dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Hij heeft moeite om de poppen in slaap te krijgen en dan raken ze ook nog vermist.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Édouard en Georges verrassen Edmond, Lucy en Mitzi door hen mee te nemen om op de heuvel te slapen en vallende sterren te observeren. Later verdwalen Georges en de kinderen tijdens een wandeling in het bos.
«
»
11:30 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa nemen Cory en Chrissy mee op een bijzondere speurtocht om hun opa te herdenken op zijn verjaardag. Ze vinden overal bijzondere aanwijzingen en ontdekken wat zijn grootste schat was.
«
»
11:45 Casper en Emma
Esther neemt Karsten en Petra mee naar het circus. Ze lachen veel om de grappige clowns, en Petra leert dat het oké is om om zichzelf te lachen en soms een beetje dom en raar te zijn.
«
»
11:55 Samson en Marie
Bobientje heeft Samson gevraagd om voor een gewond vogeltje te zorgen. Marie zal het vogeltje helpen en gaat op zoek naar haar EHBO-koffer. Maar wanneer Samson Marie in de weer ziet met een hamer, heeft hij er plots geen vertrouwen meer in.
«
»
12:00 Molang
Op een eiland ontdekken Molang en Piu Piu een bewoond fort met vele andere Piu Piu's. Hoewel ze Piu Piu met open armen ontvangen, willen ze met Molang absoluut niks te maken hebben.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Als Ella en Slippy een oude maanrover weer proberen te laten rijden slaat het ding op hol.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Madhu ontvangt een cadeautje van familie en wil graag iets heel speciaals terugsturen. Dan volgt een spannend avontuur om maanwater te verzamelen.
«
»
12:30 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf worden getransporteerd naar een parallel universum. In deze wereld zijn alle Smurfen grijs en gemeen. Verrassend genoeg zijn Gargamel en Azraël hier de goeieriken.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
De Romeinen besproeien de straten van Lutetia met een typisch Romeinse lavendelgeur. Terwijl hij ze probeert te stoppen, wordt Idefix' reukzin ontnomen. Hij probeert genezen te worden door Voldenuix.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Als Toby aan het trainen is voor een zwemwedstrijd, wordt hij gesaboteerd. De commissaris heeft het ondertussen veel te druk met het vooruitzicht dat zijn gezicht op een postzegel gebruikt zal worden.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk geeft haar magie op om net als haar vrienden te zijn. Ze bedenkt zich echter al snel.
«
»
13:40 Presto's magische school
Vincent wil zo graag lid worden van de Schoppenaas bende, dat hij niet doorheeft dat hij wordt gechanteerd. Hij moet de nieuwe uitvinding van Lisa stelen: een set magnetische kaarten.
«
»
13:50 Coop Troep
De missie van vandaag bestaat uit het schoonmaken van de vissenkom van goudvissenpaar Fred en Frieda. Klinkt eenvoudig genoeg, tot Fred en Frieda per ongeluk het riool in worden gespoeld.
«
»
14:00 Nachtwacht
De meeste monsters worden plotseling geconfronteerd met de Nachtwacht, maar de gorgo gaat echter op zoek naar de helden. Ze is van plan de Nachtwacht uit te schakelen door hen in steen te veranderen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Een puppy laat zien hoe hij op een zak met lekkers kan passen, terwijl een baby kiekeboe speelt.
«
»
14:30 Zotte dieren
Ontmoet een corgi puppy met een ongebruikelijke blaf en bekijk de finale van het kitty verspringen.
«
»
14:40 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds vast in een parallel universum waar alle Smurfen grijs en gemeen zijn. Gelukkig zijn Gargamel en Azraël hier goed. De Smurfen thuis moeten hun best doen om Smurfbloesem en Brilsmurf te bevrijden.
«
»
14:50 Rox
Een misdadiger bedenkt een geniaal plan: hij traint een aapje om een kostbaar juweel te stelen dat verborgen ligt op een plaats die voor mensen niet toegankelijk is.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld prikt Piya Kevins ballon door. Ze staat op het punt hem terug te geven en zichzelf aan te geven. Maar Oggy is te bang voor een confrontatie met Bob. Zeer beschermend neemt Oggy het heft in eigen handen.
«
»
15:30 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
15:50 Molang
Tijdens de oudheid lijden Molang en Piu Piu schipbreuk, waarna hun vlot aanspoelt op een eiland. De twee zijn opgelucht door de goede afloop, en gaan op zoek naar anderen. Maar dan staan ze op het punt een buitengewone ontmoeting te hebben.
«
»
15:55 Zouk
Zouk maakt zich klaar voor de race waarmee ze de kans krijgt om alles op de heuvel te bouwen.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Violet krijgt hulp van Chef met een truc voor een mentalistenwedstrijd, maar Chef is er nog niet krachtig genoeg voor. Lisa versterkt zijn krachten en hij gehoorzaamt, maar dan begint hij zich al snel als een tiran te gedragen.
«
»
16:45 Coop Troep
Bertha roept de Coop Troop wanneer Prince haar plaats inneemt op haar favoriete bank. Terwijl een deel van de Coop Troop manieren probeert te vinden om hem eraf te krijgen, halen de anderen zijn favoriete speeltje.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De boer gaat met vakantie, ervan overtuigd dat de boerderij in goede handen van zijn vervanger is. De dieren leren echter al snel dat de vervanger enkel is geïnteresseerd in zijn eigen verzorging en besluiten hem weg te pesten.
«
»
17:05 Spring
Niek wil Tien iets vertellen, maar ze wil niet luisteren. Katrijn krijgt belangrijke post vanuit Amerika. David vraagt Katrijn ten huwelijk, maar zij wil ook iets zeggen. Jo wil slagen voor zijn herexamen.
«
»
17:30 Spring
Katrijn neemt afscheid van iedereen bij Spring. Ze wil alleen naar de vlieghaven gaan. Tien en Niek leggen het bij. Vandaag heeft Jo herexamen van kunstgeschiedenis. Evert gaat ook mee, maar de leraar is daar niet zo blij mee.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Brussel en Sarah en Gloria volgen Nona haar allereerste en meteen aartsmoeilijke opdracht mee vanuit de bus. Nona ontmoet vandaag het zeskoppige gezin Lerminiaux in hun appartement. Ze moet de faker zien te ontmaskeren.
«
»
18:20 Nachtwacht
De Nachtwacht moet het opnemen tegen een geniepig wezen dat alleen maar wil winnen. Vladimir, Keelin en Wilko geven zich echter niet zomaar gewonnen.
«
»
18:45 STIP IT
In België wordt een campagne gestart tegen pesten onder jongeren. De mensen die hiervoor opkomen, herken je aan de vier stippen op hun hand.
«
»
19:00 De Hoppers
Arno en Mo ontdekken dat mensen als kok beroemd en rijk kunnen worden. Ze beslissen om ook hun eigen sterrenrestaurant te openen. Geert stelt zich enthousiast kandidaat om te komen dineren met Kruimeltje. Jackie is ziek en moet rusten van Geert.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Volg de mooie en spannende verhalen van zes studenten die een onbreekbare band opbouwen terwijl ze de beproevingen en moeilijkheden van het schoolleven in de Engelse Midlands doorstaan.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers