TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Philipp vertelt Vincent dat hij net een relatie met Zoe is begonnen en overtuigt hem om dat voorlopig niet aan Ana te vertellen. Ondertussen wacht Ana gespannen op Apollo's operatie. Vincent moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Night School
Voor de vlotgebekte verkoper Teddy Walker gaat ineens alles mis als hij per ongeluk de zaak waar hij werkt opblaast. Hij komt in een situatie terecht waardoor hij alsnog zijn middelbare schooldiploma moet halen. Teddy moet dus terug naar school.
«
»
16:25 The Simpsons
Lisa ontdekt dat ze een enorm talent heeft voor het oplossen van kruiswoordraadsels en begint aan een grootse kruiswoordraadselwedstrijd. Homer stelt zich in de wedstrijd op als Lisa's rivaal.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Jordans geloof in haar onderzoeksvaardigheden wordt op de proef gesteld als ze wetenschappelijk probeert uit te leggen hoe een dakloze man die beweerde de heilige Franciscus te zijn met de stigmata stierf in een kerk.
«
»
17:45 Superstore
Glenn heeft het er moeilijk mee wanneer Kelly om overplaatsing naar een ander filiaal vraagt. Jonah en Amy doen alsof ze ruzie hebben in een poging hun relatie geheim te houden voor hun collega's.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly verrast de family met een vakantie. Geoff vertelt Erica de ware reden voor de reis.
«
»
18:45 The Simpsons
De gemeente van Springfield besluit om een begraafplaats aan te leggen naast het huis van de Simpsons. Lisa vindt het doodeng en durft daardoor helemaal niet meer in haar eigen huis te slapen.
«
»
19:15 The Simpsons
Wanneer Maggie waterpokken krijgt, probeert Homer van de situatie te profiteren door een feestje te geven en ouders uit te nodigen hun kinderen te besmetten.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo is nog steeds in Mexico en werkt samen met een lokale agent aan een gevaarlijke reddingsmissie, maar merkt dat hij zelf een doelwit is geworden. Hicks is terug in Los Angeles en overweegt het team voorgoed op te heffen.
«
»
20:35 I Am Legend
Een virus roeit de mensheid bijna uit. Robert Neville is wellicht de enige overlevende. Hij probeert wanhopig andere mensen te vinden en geïnfecteerde `zombies' te vermijden.
«
»
22:25 Sin City: A Dame to Kill For
De arrogante pokeraar Johnny speelt een levensgevaarlijk spel en dit komt hem duur te staan. Hij krijgt hij de gevaarlijkste man van de stad, senator Roark, achter zich aan. Samen met Nancy gaat Johnny op zoek naar wraak.
«
»
00:10 S.W.A.T.
Hondo is nog steeds in Mexico en werkt samen met een lokale agent aan een gevaarlijke reddingsmissie, maar merkt dat hij zelf een doelwit is geworden. Hicks is terug in Los Angeles en overweegt het team voorgoed op te heffen.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers