TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Filthy House SOS
Het huis van de 39-jarige Lisa uit Bedford straalt één en al wanorde en chaos uit. Het is zelfs zo erg dat ze zich claustrofobisch voelt in haar eigen huis. Tijd om orde op zaken te stellen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
Twee van de belangrijkste dingen in de MasterChef-keuken zijn tijd en ingrediënten. De beroemdheden hebben de keuze uit vier verschillende voorraadkasten. Elke tien minuten wordt er een voorraadkast onthuld in de eliminatie-uitdaging van vanavond.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Renovate Don't Relocate
Entrepreneur Sarah Beeny helpt huiseigenaren met het renoveren van hun woningen. Ze houdt praktisch gebruik van ruimtes in gedachten en zorgt ervoor dat deze wanhopige gezinnen niet hoeven te verhuizen.
«
»
13:30 MasterChef Australië
De volgende opdracht komt van gastchef Curtis Stone. Hij daagt de kandidaten uit voor een fastfood versus fancy food-serveeropdracht, waarbij tachtig hongerige gasten bediend moeten worden.
«
»
14:40 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden moeten Jock bijhouden en zijn gerecht zo goed mogelijk namaken, zonder een recept of het gerecht te zien.
«
»
16:00 Achter gesloten deuren
Mirte werkt met veel plezier in een Amsterdamse kroeg. Maar recentelijk is er wat veranderd: ze hebben een nieuwe baas en deze man kan zijn handen niet van het vrouwelijk personeel afhouden.
«
»
17:00 B&B zoekt Lief NL
Esra zet het op een flirten tijdens een proeverijtje met Joy in Spanje, maar of hij hier ook van gediend is? In Frankrijk gaat Petri aan zichzelf twijfelen. Bij Debbie in Spanje spreekt Erwin Paul flink toe.
«
»
18:10 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon en zijn team maken zich klaar om Fetch Bistro, een restaurant met eten voor zowel mensen als honden, om te toveren tot een degelijke plek.
«
»
19:10 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:35 Blind Getrouwd UK
Er begint een nieuw hoofdstuk voor al onze pasgetrouwden terwijl de eerste taak van de serie is vastgelegd. De Confessions Week is door de experts ontworpen om de koppels te helpen zich voor elkaar open te stellen.
«
»
20:35 Will Trent
Wanneer Wills bureau een zaak tegenkomt die dichtbij komt, ontdekt hij dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt. Angie en Ormewood onderzoeken een vermoorde goochelaar terwijl ze wat extra trucs ontdekken die hij in petto had.
«
»
21:30 The Irrational
Alec stemt ermee in om als deskundige te getuigen in een proces wegens onrechtmatige dood van een vriend van Kylie. Marisa komt tot een besluit over het onderzoek van de bomaanslag.
«
»
22:20 Magnum P.I.
Magnum en Higgins proberen een goede vriendin van Kumu te helpen die haar spaargeld heeft verloren aan een oplichter. TC raakt steeds meer gefrustreerd door het gebrek aan vooruitgang in zijn herstel.
«
»
23:15 S.W.A.T.
Hondo, Deacon en Tan werken samen met het eliteteam van Thailand om een meedogenloze drugsbaron te stoppen. Zijn omvangrijke heroïnenetwerk heeft verregaande banden met Los Angeles.
«
»
00:05 Blind Getrouwd UK
Er begint een nieuw hoofdstuk voor al onze pasgetrouwden terwijl de eerste taak van de serie is vastgelegd. De Confessions Week is door de experts ontworpen om de koppels te helpen zich voor elkaar open te stellen.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers