TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Rebus
DS John Rebus raakt betrokken bij een gewelddadig crimineel conflict dat persoonlijk wordt wanneer zijn broer Michael, een voormalig soldaat, de grens overschrijdt om voor zijn gezin te zorgen.
«
»
03:10 Murder on the Blackpool Express
Detectiveschrijver David Van Der Clane leidt een touringcar met superfans langs beruchte locaties uit zijn boeken, maar als er doden beginnen te vallen wordt het al snel duidelijk dat de moordmysteries die de fans zo graag lezen werkelijkheid worden.
«
»
04:45 The Mallorca Files
Terwijl Max en Miranda onderzoek doen naar een aantal diefstallen in het huis van een legendarische muziekproducent en reality-tv-ster, worden ze opeens hoofdrolspelers in een dodelijke show.
«
»
05:30 Ghost Stories
Aubrey Judd, veteraan radiopresentator van 'The Dead Room', realiseert zich al snel dat bepaalde dingen uit zijn eigen verleden niet zo dood en begraven zijn als hij misschien hoopte.
«
»
06:00 Ghosts
Op Button House is de grote dag aangebroken, maar alle plannen worden verstoord door abnormale weersomstandigheden. Mike, Alison en de geesten moeten hun krachten bundelen om datgene waar ze zo hard voor hebben gewerkt te bereiken.
«
»
06:30 Mister Winner
Leslie vindt tijdens het leegruimen van een woning een piano. Wanneer het een zelfspelende piano blijkt te zijn, laat hij zich inhuren als pianist in een restaurant, maar al snel heeft hij de situatie niet meer onder controle.
«
»
07:05 Murdoch Mysteries
Naar aanleiding van een onderzoek naar een explosie infiltreert Murdoch in een anarchistische groepering die geleid wordt door activiste Emma Goldman.
«
»
07:55 Father Brown
Als er iemand met een problematisch verleden terugkeert naar Kembleford, is dat voor Father Brown aanleiding om de onlangs in het dorp neergestreken Kerk van Apollo te onderzoeken.
«
»
08:40 Sister Boniface Mysteries
Boniface onderzoekt de dood van een huishoudelijke hulp van wie het lichaam vermomd als pop op het plaatselijke Wurzel Festival is aangetroffen. Dit maakt een eind aan de festiviteiten. Felix arriveert in Great Slaughter in plaats van Scotland Yard.
«
»
09:25 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
10:20 Death in Paradise
De komst van een verloren broer naar een door de familie gerunde golfclub resulteert in een lichaam op de baan. Maar een hoofdverdachte met een alibi laat het team achter met een ondoorgrondelijk raadsel.
«
»
11:15 Miss Scarlet and the Duke
Eliza is op zoek naar een voortvluchtige die beschuldigd wordt van moord. Ze moet de man vinden voordat de politie dat doet, omdat ze anders het risico loopt alles te verliezen, aangezien de voortvluchtige Patrick Nash is.
«
»
12:00 Beyond Paradise
Humphrey en Martha's trouwdag is eindelijk aangebroken en nu staan ze voor de uitbundige affaire die Anne heeft georganiseerd. Maar zo'n grote dag lijkt veel te snel te komen en Anne's plannen lijken veel grootser dan wat een van hen eigenlijk wilde.
«
»
12:55 Death in Paradise
Tijdens een paardentrektocht ontdekt Jack een lijk op een onwaarschijnlijke plaats: het politiebureau. Het blijkt om een van de ruiters te gaan, en de tocht wordt daardoor stopgezet.
«
»
13:45 Hope Street
Als de vroegere minnaar van zijn vrouw gearresteerd wordt voor aanranding, kan Finn zijn jaloerse gevoelens niet verbergen, waardoor Leila zich afvraagt of ze een vergissing begaan heeft.
«
»
14:35 The Famous Five
Wanneer het levenswerk van oom Quentin uit Kirrin Cottage wordt gestolen, nemen de Vijf de nachttrein naar Schotland, waar ze verwikkeld raken in een dodelijk spel van spionage, diefstal en bedrog.
«
»
15:20 Midsomer Murders
De assistent van een goochelaar valt dood neer op het toneel en blijkt vergiftigd te zijn door een tropische kikker. Barnaby en Jones beginnen hun onderzoek en de gemoederen in de lokale gemeenschap lopen hoog op.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Barnaby doet een schokkende ontdekking over Aloysius, maar hij moet eerst op zoek naar de moordenaar voordat er weer een dode valt in de geheime wereld van de Magic Circle.
«
»
17:05 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeest op een vissersboot loopt fataal af wanneer de gastheer doorboord met een harpoen op het strand wordt aangetroffen. De vraag is hoe een van de opvarenden het gedaan kan hebben terwijl de boot nooit van zijn plaats is geweest.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure
«
»
19:00 Antiques Roadshow
In heel Groot-Brittannië beoordelen specialisten in antiek en schone kunsten voorwerpen die zijn binnengebracht door lokale bewoners, of het nu verzamelaars zijn of juist gewone mensen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
In het Toronto van begin twintigste eeuw gebruikt de jonge detective William Murdoch vooruitstrevende en onconventionele onderzoeksmethoden om moorden op te lossen, wat vaak tot scepsis leidt bij zijn collega's.
«
»
21:00 Sister Boniface Mysteries
Wanneer tijdens het filmen van een misdaadserie een van de acteurs overlijdt door een schorpioensteek, proberen zuster Boniface en haar kompanen te achterhalen wie de schorpioen heeft achtergelaten.
«
»
21:55 Scott & Bailey
De inspecteurs onderzoeken de moord op een welgestelde man met een dubbelleven. Rachels misstap dreigt haar te achtervolgen wanneer Sean op een avond Rachels onenightstand aan de lijn krijgt.
«
»
22:50 Silent Witness
Na de vondst van een nieuw moordslachtoffer vraagt het team zich af of een beruchte seriemoordenaar na twintig jaar weer actief is geworden, of dat ze te maken hebben met een copycat.
«
»
23:55 All Creatures Great and Small
Net wanneer James aan het leven in de Dales begint te wennen, verschijnt Siegfrieds jongere broer Tristan ten tonele, wat het dagelijkse leven in Skeldale House danig verstoort.
«
»
00:45 Time
Zes maanden later zit Orla weer in de gevangenis. Ze maakt zich zorgen om haar kinderen, maar hoe ver is ze bereid te gaan om actie te ondernemen? Ondertussen zint Abi op wraak en Kelsey maakt plannen voor de toekomst.
«
»
01:30 The Outlaws
Een paar maanden later moeten de outlaws nog steeds het laatste deel van hun straf volbrengen. Maar ze ontdekken dat de criminele onderwereld nog niet klaar is met hen. Rani bivakkeert bij Christian, nadat ze door haar ouders het huis is uitgezet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers